Verzorgende niveau 3 (IG), Rijssen
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
Heb jij een positieve levensinstelling met humor?

Dan willen we jou graag in ons team!

Je gaat werken in het centrum van Rijssen bij onze zorglocatie De Schutse. Je werkt zelfstandig op onze kleinschalige woongroep de Spoelerij en hebt de zorg voor 9 cliënten. Onze cliënten hebben een intensieve zorgvraag op het gebied van psychogeriatrie. In onze woning hebben we naast een slaapgedeelte een gemeenschappelijke huiskamer en woonkeuken. Hier koken en eten we samen aan de grote tafel, lezen we de krant met de cliënt of spelen we een spelletje. Een gezellige sfeer en veel persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk naast het leveren van goede zorg. Je hebt nauw contact met de familie en bent voor hen het eerste aanspreekpunt. Jij bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving. Jij ziet het als een uitdaging om de cliënt rust en veiligheid te bieden en er voor te zorgen dat iedereen zich thuis kan voelen. Door dementie is de wereld soms heel ongrijpbaar en onoverzichtelijk voor onze cliënten. Door jouw stijl van werken weet jij goed wat nodig is om iemand een waardevolle dag te bezorgen.

Ons team bestaat uit een mix van ervaren zorgverleners en starters. Dit maakt ons team heel divers. Samen zorgen wij voor een open en prettige werksfeer. Wij leren continue van elkaar doordat we open staan voor elkaars mening en ideeën en met oprechte interesse naar elkaar luisteren. Dit vinden we heel belangrijk, zo organiseren wij samen de zorg op onze locatie. Als Verzorgende werk je in verschillende diensten. In totaal kun je 8 uur bij ons aan de slag. Liever meer uren, dan kunnen we dat altijd bespreken.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid. We hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grote van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien!

 

Wie ben jij?

  • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG niveau 3
  • Je bent sociaal vaardig en luistert écht naar de cliënt
  • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
  • Jij weet situaties goed in te schatten en kunt adequaat handelen op een moment dat dit nodig is
  • En bovenal je bent lief voor onze bewoners

Je vindt bij ons:

  • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
  • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
  • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
  • Salaris is conform CAO VVT FWG maximaal € 2762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton voor 15 oktober 2020 en wij nemen contact met je op! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joke Oostindie email: j.oostindie-bargeman@carintreggeland.nl

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Je sollicitatie dien je uiterlijk vóór 15-10-2020 in te zenden.

Type Vacature
Intern nummer 20-177
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, Carintreggeland Huis De Schutse
Postcode 7461BC
Stad Rijssen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Joke Oostindie email: j.oostindie-bargeman@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-09-2020
Reageer voor 15-10-2020
Nummer 54722

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland