Verzorgende Niveau 3 (IG), Rijssen
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij gediplomeerde Verzorgende?
Wil jij graag werken met ervaren zorgprofessionals als collega?
Bied jij graag een luisterend oor en heb jij oprechte aandacht voor anderen?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor onze locatie Eltheto in Rijssen zijn we op zoek naar zorgtalent! Eltheto is een kleinschalige zorglocatie op een levendige en sfeervolle locatie in Rijssen. Onze bewoners hebben onze zorg nodig omdat ze door lichamelijke klachten of geheugenproblemen niet meer zelfstandig kunnen wonen. Jij gaat werken op woning 3. Hier verlenen we zorg aan 8 cliënten met geheugenproblemen (PG). De cliënten zijn vaste bewoners, waarbij we in onze woning een warme thuissituatie creëren. Iedere cliënt heeft bij ons een eigen slaapkamer en we hebben een gemeenschappelijke huiskamer/woonkeuken. Hier koken en eten we samen aan de grote tafel, lezen de krant met de cliënt of spelen een spelletje. Een gezellige sfeer en veel persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk naast het leveren van goede zorg.

Je verzorgt je cliënt volgens het zorg- leefplan. Je verricht verpleegtechnische handelingen, verstrekt medicatie en ondersteunt bij de ADL-activiteiten. Je stemt de zorg altijd goed af met de cliënt, betrokken familie en je collega’s waarbij je gericht bent op het vergroten van de zelfredzaamheid bij de cliënt. Dit zit soms in de meest kleine dingen, die uiteindelijk het leven van de cliënt nog zo waardevol kunnen maken! Omdat jij de cliënt zo goed kent lever je een belangrijke bijdrage aan het opstellen, evalueren en bijstellen van het zorg- leefplan. Jij weet wat nodig is om hem of haar een rustige en fijne dag te bezorgen en je neemt daar dan ook de tijd voor.

Je komt te werken in een hecht team, met een mix van leeftijden en werkervaring. Een gezellig team waarbij ruimte is voor groei en aandacht voor elkaar. Wij ontwikkelen onszelf graag verder, dit doen we vaak samen. Zo volgen we op bepaalde momenten verdiepende trainingen over bijvoorbeeld dementie en onbegrepen gedrag. Hierdoor kunnen we nog meer maatwerk leveren en de kwaliteit van zorg samen vergroten. Als Verzorgende werk je in verschillende diensten (vroeg en laat). In totaal kun je max. 18 uur bij ons aan de slag, minder uren is natuurlijk altijd bespreekbaar. Wil je ook wel eens een nachtdienst meedraaien? Ook daar kunnen we over in gesprek, hiervoor hebben we namelijk een apart nachtteam op Eltheto.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verzorgende Niveau 3 (IG) opleiding
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je hebt ervaring met PG cliënten en weet een vertrouwde en beschermde omgeving te creëren
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden tot bijvoorbeeld gespecialiseerd verzorgende of verpleegkundige
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Interesse?

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-163
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, woonzorgcentrum Eltheto
Postcode 7461ER
Stad Rijssen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ineke Smelt, te bereiken via de mail I.smelt-hulsman@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 02-10-2020
Reageer voor 31-10-2020
Nummer 55154

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland