Verzorgende Niveau 3 (IG), Wijkzorg Oldenzaal Centrum
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij een functie met vrijheid waarbij je de wijk in gaat?
 • Heb jij ervaring met het werken in de wijkzorg?
 • Ben je flexibel en sta je te trappelen om onze cliënten de juiste zorg te bieden?

Dan zouden we jou graag toevoegen aan ons team!

Voor het wijkteam Oldenzaal Centrum zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 12 uur per week. Het werken in onze wijk is elke dag anders, maar altijd leuk! We hebben een heel divers cliënten bestand, met erg veel diversiteit in de zorgvragen. Wij stellen de eigen regie en zelfredzaamheid van de cliënt centraal. We proberen als team te kijken naar wat nog wél lukt en hebben niet de focus op de zaken die niet meer gaan. We kijken naar de cliënt, het mantelzorgnetwerk en gaan in gesprek met elkaar. Zo sluiten we aan bij de behoeftes van onze cliënten. Binnen het team proberen we casussen in de praktijk te bespreken zodat we eenheid in handelen krijgen. We vinden het ontzettend belangrijk dat iedere collega in ons team op een prettige manier zijn of haar werk kan doen.

Normaliter hebben 6 á 7 ochtendroutes per dag, een vroege middagdienst, een late middagdienst en momenteel twee avonddiensten in totaal. Dit lossen we op met 20 tot 25 collega’s van jong tot oud!

Wij als zorgprofessionals van Carintreggeland zorgen ervoor dat we een luisterend oor bieden maar uiteraard ook de allerbeste zorg. We hebben chronische zorgvragers maar ook steeds meer korte zorgvragen waar we tijdelijk intensieve zorg bieden. Er komen geregeld verpleegtechnische handelingen aan de orde en er wordt veel samengewerkt met diverse disciplines.

Wie ben jij

 • Jij bent de collega die afwisseling in zorgvraag en cliënten als een uitdaging ziet
 • Je bent 12 uur per week beschikbaar
 • Een gemotiveerde zorgprofessional die goed kan samenwerken
 • Een zelfstandige collega die graag onderdeel wil zijn van ons fijne team.
 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg.
 • Een trotse diploma bezitter (verzorgende IG, niveau 3) 

Je vindt bij ons

 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Een contract voor 1 jaar, met grote kans op een vast contract.
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal €  2845,21 Bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een fijn team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor. 

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Oldenzaal, wijkverpleging
Postcode 7572BV
Stad Oldenzaal
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij recruiters van Carintreggeland [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 30-09-2021
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 108185

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland