Verzorgende Niveau 3 (IG)
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een gediplomeerde Verzorgende niveau 3?
 • Heb jij ervaring met het optimaliseren van kwalitatieve zorg?
 • Heb jij affiniteit, interesse en wellicht zelfs ervaring met cliënten met GP klachten?

Is jouw antwoord 3 maal JA, dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Als verzorgende niveau 3 (IG) verricht jij verpleegtechnische handelingen en verzorg jij de cliënt volgens het zorg-leefplan. Samen met je collega’s zorg je voor een optimaal woon/leef- en welzijnsklimaat. Je cliënten hebben geheugenproblematieken in combinatie met gerontopsychiatrische klachten, waardoor zij niet meer zelfstandig kunnen wonen. Ze wonen bij Eugeria kleinschalig met een eigen kamer en een gezamenlijke woonkamer. Er wonen 6 cliënten met Gerontopsychiatrische klachten in deze woning. Cliënten kunnen problemen hebben op het gebied van stemmingen, angsten en persoonlijkheid, het ziektebeeld is stabiel waardoor het mogelijk is dat de cliënt kleinschalig kan wonen. Jij bent iemand die communicatief vaardig is, besluitvaardig en duidelijkheid en structuur kan waarborgen.

Je komt te werken in een team met 6 ervaren zorgprofessionals. Samen met het team staat het optimaliseren van de kwaliteit van zorg het komende jaar op de agenda en zouden we graag samen met jou hier verder aan willen werken. Je werkt volgens een vast basisrooster met wisselende diensten en je werkt om het weekend. Een aantal collega’s werken graag in de nacht, waardoor een nachtdienst incidenteel zal zijn. De uren zijn in overleg te bespreken.

We geven graag de gelegenheid om een dagje mee te lopen en te ervaren hoe het is om te werken in ons team!

Wie ben jij

 • Jij hebt een diploma als Verzorgende niveau 3 (IG)
 • Je kan zelfstandig werken
 • Ervaring met cliënten met GP klachten is een pré
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Jij werkt graag binnen een team met gespecialiseerde zorgprofessionals

Inschaling

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 maximaal €2845,21 per maand op basis van 36 uur
 • Structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link!

Interesse

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sharona Piek, telefoonnummer: 0611833253.

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier Visie Carintreggeland - YouTube 

 Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sharona Piek, telefoonnummer: 0611833253
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 19-07-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 69945

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland