Verzorgende niveau 3 (IG)
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Hou jij ook van het sociale contact met de cliënten en naasten? 
 • Heb jij werkervaring met cliënten met psychogeriatrische klachten?
 • Ben jij gediplomeerd Verzorgende niveau 3 (IG) of bijna afgestudeerd? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Locatie St. Elisabeth te Delden zijn wij op zoek naar meerdere Verzorgende niveau 3 (IG). De bewoners wonen bij ons in een eigen kamer en er is een gezamenlijke ruimte, waar bijvoorbeeld gezellig samen koffie wordt gedronken. Je biedt professionele ondersteuning aan de cliënt bij het voeren van een huishouden en het creëren van een thuis.  Je bouwt een vertrouwensrelatie op met de cliënt en zijn naasten en je voert een goede dialoog over de zorgverlening. De cliënt heeft de regie.

Je komt te werken in een professioneel team met collega zorgprofessionals.  Je werkt nauw samen met je collega’s, ook met de collega’s van de andere woningen. Net als jij staan zij als collega’s graag voor elkaar klaar. Je werkt flexibel in verschillende diensten, ook weekenden en af en toe een nachtdienst. We gaan samen in gesprek over jouw wensen, jouw gewenste uren om te zien welk team het beste bij jou past.

Wie ben jij

 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s 
 • Jij bent spontaan en biedt passende zorg 
 • Je bent (bijna) in het bezit van een diploma Verzorgende IG (mbo-niveau 3) 
 • Jij biedt een luisterend oor en bent oplossingsgericht 
 • Jij bent de lieve collega die een glimlach tovert op de gezichten van onze cliënten  

Wat vind je bij ons

 • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen  
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg 
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35, maximaal € 2.726,34 Bruto per maand op basis van 36 uur. En je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Het Leerplein van Carintreggeland faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Klik dan hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Yvonne Visschedijk, email: y.visschedijk-wienk@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 28-05-2021
Reageer voor 01-07-2021
Nummer 68545

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland