Verzorgende niveau 3 (IG) / Helpende plus, Goor
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij graag werken met cliënten met geheugenproblematiek?
 • Ben jij iemand die houdt van samenwerken met collega’s?
 • Weet jij wat cliënten waardevol vinden voor hun optimale woon- en leefomgeving?

Dan willen we jou graag in ons team!

Als Verzorgende niveau 3 IG of Helpende Plus kom je te werken in een  team van de Stoevelaar in Goor op de afdeling Umloop.  Je gaat werken met cliënten die geheugenproblematiek hebben en bij ons wonen.  Je zult zowel begeleidende als verzorgende handelingen verrichten. Jij bent iemand die weet in te spelen op de belevingswereld van onze cliënten. Je bent oprecht geïnteresseerd in hun levensverhaal en jij bent iemand die blij wordt wanneer een cliënt zichtbaar geniet.
Net als jouw collega’s vind je het belangrijk dat er een fijne en optimale leef- en woonomgeving is voor de cliënt. En je weet dat het belangrijk is om met jouw collega's te overleggen en hen te informeren. Je durft je mening en feedback te geven waar nodig, maar waardeert het ook om feedback te ontvangen. Zo streef je ernaar om met elkaar ervoor te zorgen dat je de beste zorg levert voor de cliënten.

Je komt te werken in een leuk gemengd team. In dit team wordt gewerkt met een basisrooster. Jij bent net als je collega’s flexibel en je werkt graag samen. De collega’s zijn ervaren zorgprofessionals.

Heb jij (bijna) een Helpende Plus diploma? Ook dan zouden we graag met je willen kennismaken!

Wie ben jij

 • Je bent (bijna) gediplomeerd Verzorgende niveau 3 IG of Helpende Plus
 • Je bent flexibel beschikbaar 
 • Je bent sociaal vaardig en luistert écht naar de cliënt
 • Je hebt passie voor cliënten met geheugenproblematiek

Wat vind je bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Je gaat samenwerken in een team met gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden 
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.845,21 Bruto per maand op basis van 36 uur. 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar. 

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl
Functie(s) Helpende niveau 2
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 12-08-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72835

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland