Verzorgende niveau 3 IG Goor
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij graag werken in een werkomgeving waar de cliënt (daar waar mogelijk) de regie heeft?
 • Ben jij iemand die houdt van samenwerken met collega’s?
 • Heb jij ervaring met cliënten met somatische klachten?

Dan willen we jou graag in ons team!

Als verzorgende niveau 3 IG kom je te werken in een  team van de Stoevelaar in Goor op de afdeling Umloop. 
Je gaat werken met cliënten met somatische klachten die bij ons wonen. Ze wonen in hun eigen appartement binnen onze locatie. Je zult zowel begeleidende als verzorgende handelingen verrichten. Je houdt daarbij de behoeften van de cliënt in de gaten. Je gaat in overleg wat de cliënt wenst en eventueel zelf kan. Je signaleert eventuele veranderingen in de gezondheidstoestand van de cliënt. En jij bent in staat om actie te ondernemen als dat nodig is. 

Je komt te werken in een leuk gemengd team. In dit team wordt gewerkt met een basisrooster. Jij bent net als je collega’s flexibel en je werkt graag samen. De collega’s zijn ervaren zorgprofessionals. Wanneer je bijna je diploma hebt, is dit team een mooie plek om je werkervaring verder op te bouwen! Onze voorkeur gaat uit naar iemand die per 1 november 2021 beschikbaar is. 

Heb jij een Helpende Plus diploma? Ook dan staan we open voor jouw sollicitatie!

Wie ben jij

 • Je bent (bijna) gediplomeerd Verzorgende niveau 3 IG
 • Je bent flexibel beschikbaar (ook in de nachten)
 • Je bent sociaal vaardig en luistert écht naar de cliënt
 • Je hebt passie voor cliënten met somatische klachten

Je vindt bij ons:

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Je wordt opgenomen in het Pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • Je gaat samenwerken in een team met gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35. Maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur 
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je in tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

 Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 16-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 73834

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland