Verzorgende niveau 3 (IG)
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een ervaren verzorgende IG en sta jij stevig in je schoenen? 
 • Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen? 
 • Kun jij feedback geven en ontvangen?

Dan willen we jou graag in ons team! 

Het Gerbrand is een mooi en nieuw pand in Hengelo waar we zowel PG als Somatische afdelingen hebben. We zoeken hier ter uitbreiding van al onze teams een collega die ervaring heeft met cliënten met somatische klachten. Het is fijn dat je ook nachtdiensten wilt draaien, dat je enthousiast bent en feedback durft te vragen en te geven. Samenwerken vinden wij belangrijk. We informeren elkaar en staan graag voor elkaar klaar. Je past dus goed in ons team als jij van een praatje houdt en flexibel bent.

We hebben hier kleinschalige woongroepen op de PG en WINZ afdelingen (Wonen in Nabijheid van Zorg). Op de afdeling wonen 16 cliënten.

Het is een fijne werkplek met collega’s die oprecht interesse hebben in de cliënten en in jou.

Wie ben jij

 • Je hebt een diploma Verzorgende niveau 3 (IG)
 • Je kunt goed luisteren en echt contact maken met cliënten en collega’s. Je voelt aan wat er bij een ander leeft en wat nodig is om een stap voorwaarts te zetten  
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig  
 • Je bent gezellig en positief ingesteld
 • Je bent flexibel en ook bereidt om nachtdiensten te draaien

Wat vind je bij ons

 • De kans op een vast contract
 • Tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis en groeien in persoonlijke ontwikkeling. Volg bijvoorbeeld een leergang coachend leiderschap!  
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s  
 • Salaris conform CAO VVT FWG 35. Maximaal €2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Wil je meer weten over de procedure en/of Carintreggeland neem gerust contact op met de recruiter op emailadres vacature@carintreggeland.nl. 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis 't Gerbrand
Postcode 7558TP
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dragana Zwaal 06-28626656
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72828

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland