Verzorgende niveau 3/IG in de wijk, Enter
Carintreggeland

Functieomschrijving

Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
Heb jij een positieve levensinstelling en een flinke dosis humor?

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Wijkteam Enter heeft een gevarieerde cliëntsamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. Het werkgebied loopt van het dorp Enter tot aan mooie buitengebied richting Ypelo en Bornebroek. Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.

Wijkteam Enter bestaat uit 2 teams. Jij wordt in eerste instantie ingezet in beide teams, zo kun je goed ervaren welk team het beste bij jou past en welke routes in de wijk jou het meeste werkplezier geven. Op deze manier werken we samen toe naar jouw ideale baan. De personeelssamenstelling is bij ons heel divers, een mix van ervaren zorgprofessionals tot starters en leerlingen. Samen regelen we de zorg voor onze cliënt. We hebben veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. In de huidige tijd bijvoorbeeld via beeldbellen met de iPad en straks weer op ons wijkkantoor. Alle tijd om de werkdag door te nemen en van elkaar te leren. Zo blijven we als wijkteam Enter groeien. We hebben verschillende mogelijkheden qua contracturen. We bespreken graag jouw wensen hierin.

Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen!

Wie ben jij?

· Jij hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding
· Jij kunt zelfstandig werken
· Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
· Je bent communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven
· Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
· Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!
· Je hebt rijbewijs B, eigen vervoer; dienstauto is aanwezig. Ook op de fiets is het werkgebied voor een deel goed te doen

Je vindt bij ons

  • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
  • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei; bij ons kun jij je specialiseren of verder ontwikkelen richting niveau 4
  • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
  • Salaris is conform CAO VVT FWG maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Andere uren bespreekbaar

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-224
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, wijkverpleging
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ingrid ten Peze: i.tenpeze@carintreggeland.nl, telefoon 0634353351 of Jenieke Wessels: jenieke.wessels@carintreggeland.nl, telefoon 0650156738
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-11-2020
Reageer voor 30-11-2020
Nummer 55859

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland