Verzorgende niveau 3/IG in de wijk, Enter
Carintreggeland

Functieomschrijving

Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
Heb jij een positieve levensinstelling en een flinke dosis humor?

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Enter team 1 heeft een gevarieerde cliëntsamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. Het werkgebied bevindt zich voornamelijk rondom het centrum van Enter, met een deel buitengebied. Ons werkgebied is overzichtelijk waardoor je makkelijk met de fiets je routes kunt doen. Natuurlijk hebben we ook een dienstauto klaar staan. Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.

We werken samen in een team met 15 collega's. Onze personeelssamenstelling is heel divers; een mix van ervaren zorgprofessionals tot starters en leerlingen. Samen regelen we de zorg voor onze cliënt. We doen het met elkaar en zetten samen de schouders eronder om onze cliënten de beste zorg te bieden en met elkaar waardevol werken mogelijk te maken. We zoeken altijd naar mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. In de huidige tijd bijvoorbeeld via beeldbellen met de iPad en straks weer op ons wijkkantoor. Alle tijd om de werkdag door te nemen en van elkaar te leren. Zo blijven we als team groeien. Veel tijd besteden we ook aan onze nieuwe collega's, dat vinden we ontzettend belangrijk. Een hartelijk ontvangst, een leuke en leerzame inwerkperiode om je goed wegwijs te maken en zorgen dat jij je ook thuis gaat voelen in ons team dat is waar wij voor gaan!

Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grote van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen!

Wie ben jij?

· Jij hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding
· Jij kunt zelfstandig werken
· Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
· Je bent communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven
· Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
· Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

  • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
  • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei; via opleiding, coaching of specifieke onderwerpen waarin jij je mag specialiseren
  • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
  • Salaris is conform CAO VVT FWG maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gratis lidmaatschap van de Ledenservice van Carintreggeland
  • Andere uren bespreekbaar

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-224
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, wijkverpleging
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wijkverpleegkundige Jenieke Wessels, jenieke.wessels@carintreggeland.nl, telefoon 0650156738
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 19-03-2021
Reageer voor 15-04-2021
Nummer 60982

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland