Verzorgende niveau 3 (IG) in de wijk, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

Zoek je afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
Ben jij een echte teamplayer met een gezonde dosis zelfvertrouwen?

Dan zijn we blij met ons sociale en leuke team!

Voor ons team Woolderes/Hiebendaal in Hengelo zijn wij op zoek naar een collega voor 16-20 uur per week in de wijkverzorging. Een heel fijn team met een mooi werkgebied. We hebben een ontzettend gemêleerd aanbod aan cliënten, van stads- tot het buitengebied, van een heel appartementencomplex 'de Hiebendaal' tot de Twickelboerderijen aan de rand van Hengelo. Onze diensten zijn vaak 4 tot 6 uur lang en we hebben praktisch geen gebroken diensten. Af en toe draait een verzorgende een bereikbaarheidsdienst 's avonds, maar er is altijd een verpleegkundige achterwacht. Als verzorgende ga je cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden bij de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is. Bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en zijn omgeving.
Wat ons kenmerkt is
dat het fijn is hier te werken, we houden van gezelligheid, maar kwaliteit van zorg vinden we zeker zo belangrijk. We hebben een team van 12 collega's van jong tot oud. We zijn een collegiaal en sociaal team, we staan altijd klaar voor elkaar! Tussendoor lopen er collega's binnen voor een gezamenlijk kopje koffie, aan het einde van de ochtend drinken we samen zelfs iets en bespreken we onze cliënten. Wanneer het weer kan gaan gaan we onze jaarlijkse teamuitjes weer verder, dan een gezellige lunch zo nu en dan.
Carintreggeland biedt
professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. Wij zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien. Je hebt bij Carintreggeland niet alleen een baan, maar een loopbaan!
Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, wij zijn lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid bij de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat je waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften zijn voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

· Je gebogen gediplomeerd verzorgende niveau 3 (IG)
· Je hebt werkervaring als verzorgende
en kunt zelfstandig werken · Je hebt humor en je kijkt positief
naar de mogelijkheden die er zijn · Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en
natuurlijk ook in je collega's · Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

· Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd-
en bekwaamheden uit je opleiding
· Goede begeleiding bij je
professionalisering en ontwikkeling
· De kans op waardevolle werkervaring op te doen en mogelijkheden om na deze baan verder te werken binnen Carintreggeland, eventueel op een andere locatie.
· Beloning volgens CAO VVT, maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan
een afwijkend salaris worden overeengekomen
· Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een
eindejaarsuitkering
· Je ontvangt van ons een Ipad. We hebben Digicoaches in huis om je helemaal wegwijs te maken in het bedienen van mocht je hier behoefte aan hebben.

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Door de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om je sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we snel kunnen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij verplichten een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-001
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anja Oord, telefoon 06 3435 7241
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-04-2021
Reageer voor 01-06-2021
Nummer 65571

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland