Verzorgende niveau 3 (IG) in de wijk, Wierden
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis? 
 • Weet jij de zorg om een client goed te regelen? 
 • Heb jij een positieve levensinstelling en een flinke dosis humor?  

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team! 

Wijk team Wierden-Dorp heeft een gevarieerde cliëntsamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. Het werkgebied bevindt zich in de bebouwde kom van Wierden. Werken in Wierden is gemoedelijk, onze cliënten zien ons graag en daardoor voelen wij ons altijd welkom bij hen thuis. Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je  teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.  

We kunnen je een contract bieden van 16 tot 20 uur voor onbepaalde tijd! Wij overleggen graag met jou welke uren en dagen passen bij jouw ambities en privé leven.   

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding 
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je ben communicatief vaardig en je durft je mening te geven
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vind de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons:

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei;  
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s 
 • Salaris is conform CAO VVT FWG  35 maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.  
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering.
 • Je ontvangt van ons een iPad en een telefoon. We hebben Digicoaches in huis om je helemaal wegwijs te maken in het bedienen ervan mocht je hier behoefte aan hebben. 

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven. Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan! Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.

Interesse

Mail ons je CV en motivatie en wij nemen contact met je op!  

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob Kortenhorst, wijkverpleegkundige team Wierden-Dorp.  r.kortenhorst@carintreggeland.nl of 0634361916. Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, wijkverpleging
Postcode 7641CS
Stad Wierden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 18-11-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72987

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland