Verzorgende niveau 3 (IG) in de wijk
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij passie voor zorg bij mensen thuis? 
 • Wil jij graag werken in het gebied Goor?
 • Heb jij een afgeronde opleiding verzorgende niveau 3 (IG)? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor het wijkteam in Goor zijn we op zoek naar een Verzorgende niveau 3 (IG). Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Wanneer de situatie verandert, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je  collega’s in je team, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Dit is leerzaam, uitdagend en je hebt volop dagelijks contact met alle betrokkenen.

Werken binnen het team in Goor betekent dat je plezier ervaart in je werk én met je collega’s. Er wordt gewerkt volgens een basisrooster en veelal met 8 uurs diensten. De zorg bij de mensen wordt steeds complexer. De zorgvraag is divers en is afwisselend. In Goor heb je gebieden buitenaf, maar ook in het centrum.

Je collega’s zijn net als jij flexibel en hebben wat voor elkaar over. Zij helpen elkaar wanneer dit tijdens een route nodig is en er is altijd overleg mogelijk over het ruilen van een dienst. In overleg samen met jou gaan we bekijken welk team het beste bij je past.

Wie ben jij

 • Jij bent spontaan en oprecht geïnteresseerd in onze cliënten en biedt passende zorg 
 • Je wordt enthousiast van de diversiteit van zorgvragen bij de cliënten
 • Je bent graag zelfstandig op pad
 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende, niveau 3 (IG) 
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk! 

Je vindt bij ons

 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg 
 • Een team dat jou graag wil verwelkomen  
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice!
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden 
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.845,21 Bruto per maand op basis van 36 uur.

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, wijkverpleging
Postcode 7471BR
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72831

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland