Verzorgende niveau 3 in de wijk, Hengelo Groot Driene
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zoek jij een afwisselende functie in de thuiszorg?
 • Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
 • Zie jij een uitdaging in een veelzijdige wijk met diverse zorgvragers?

Dan is deze functie in team Hengelo Groot Driene op jouw lijf geschreven!

We zoeken in Hengelo, team Groot Driene, een nieuwe collega! Nadat we onlangs een verpleegkundige hebben toegevoegd aan ons team zoeken we nu alleen nog  een verzorgende niveau 3 voor 16 uur. We heten jou daarom meer dan welkom zijn bij onze club. Een gezellig team in Hengelo, waar we elkaar aanvullen en flexibel zijn. Momenteel werken wij met ongeveer 15 collega’s. Iedere dag hebben we één dagdienst van 8 uur en één avonddienst van 7,5 uur met daarnaast ochtenddiensten en avonddiensten van 4 uur.

Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is. Bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners én mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving. En je bent een waardevolle toevoeging aan ons team.

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende niveau 3 opleiding (verzorgende IG)
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je bent flexibel en gemotiveerd
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons:

 • Een vast contract, deze heeft alleen jouw digitale handtekening nodig! 
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei; via opleiding, coaching of specifieke onderwerpen waarin jij je mag specialiseren
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.845,21 bruto per maand. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een gratis lidmaatschap van de Ledenservice van Carintreggeland

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt de regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Hoe fijn is dat!
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, dan is dat voor Carintreggeland, de cliënten én voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.
Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes van dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan! Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, zelf organiserend zijn, elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Wil je wat meer informatie? Bel dan naar Gerdien Vagevuur-Bramer (06-34359109)

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 15-11-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72847

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland