Verzorgende niveau 3 Twenterand, parttime
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij graag een afwisselende werkomgeving?
Word jij blij van collega’s die voor elkaar klaar staan, met elkaar meedenken en voor kwaliteit gaan?
Ben jij iemand die houdt van een afwisselende werkomgeving?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Wij hebben ruimte voor een verzorgende niveau 3 IG binnen het team van thuiszorg Twenterand. Je komt te werken in het gebied Westerhaar-Vroomshoop, Den Ham en Daarle. Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Wanneer de situatie verandert, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je collega’s in je team, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Op deze manier sta je er nooit alleen voor.

Je komt te werken in een divers team van 9 zorgprofessionals, waarvan 2 collega’s verpleegkundige zijn. Het is een team welke openstaat voor jouw mening en zienswijze, nieuwe inbreng wordt gewaardeerd om met z’n allen scherp te blijven en te blijven ontwikkelen.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!
Deze tijden van Corona zijn onzeker. We willen benadrukken dat we werken volgens de richtlijnen van het RIVM die de veiligheid, van alle Nederlanders op het oog heeft, voor onze cliënten én onze medewerkers. We nemen deze richtlijnen goed in acht en gebruiken beschermingsmiddelen.

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je client en natuurlijk ook naar je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • Je gaat samenwerken in een team met gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Hier lees er meer over

Benieuwd naar de visie van onze organisatie. Kijk dan hier.

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-186
Organisatie Carintreggeland
Locatie Twenterand, wijkverpleging
Postcode 7672GD
Stad Vriezenveen
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dianne ten Berge op emailadres: d.tenberge@carintreggeland.nl of Janet Kuiper op emailadres j.kuiper-nijkamp@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 02-11-2020
Reageer voor 30-11-2020
Nummer 55745

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland