Verzorgende niveau 3 voor de nachtdienst, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben je een Verzorgende niveau 3?
 • Vind je het een uitdaging om samen met je collega's te zorgen voor rustige nachten?
 • Houd jij ervan om te werken in het donker?

  Dan komen we graag met jou in contact!

Als Verzorgende niveau 3 binnen ons nachtdienst team zorg jij ervoor dat de nachten vlekkeloos verlopen. Samen met jouw collega loop je een vaste ronde. Je loopt samen het hele huis door, doet controles op sensoren en je controleert of bewoners goed in bed liggen. Is er een probleem? Dan lossen jullie dit samen op. Tegen de ochtend heb je een laatste controle rondje, je zorgt ervoor dat bepaalde cliënten hun medicatie krijgen en doet een laatste check. Daarna staat het team van de dagdienst klaar om de zorg voor de cliënten over te nemen. De nachtdienst begint om 23.00 uur en duurt tot 07.00 uur of 07.30 uur. Je werkt in een vast rooster en werkt ongeveer twee à drie nachten per week in een wisselend rooster.

Ons team bestaat uit zes collega's, allemaal Verzorgenden niveau 3. Mensen werken hier met veel plezier! We hebben zes kleinschalige woningen van zes bewoners per woning en een verzorgingshuis met appartementen. Totaal betreft het 78 cliënten.

Wie ben jij?

 • Je bent beschikbaar voor 16-20 uur per week
 • Je vindt het fijn om de nachten te werken en kunt dit goed met jouw privé situatie combineren 
 • Je bent Verzorgende niveau 3 en woonachtig in de omgeving van Almelo
 • In stressvolle situaties houd jij je hoofd koel! 
 • Het geeft jou een warm gevoel wanneer jij ervoor zorgt dat alle cliënten weer een fijne nacht hebben gehad! 

Je vindt bij ons:

 • Een vast contract voor 16-20 uur, klaar voor jou om getekend te worden! 
 • Een heel fijn team met collega's 
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35; maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar. 

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via deze link: https://www.werkenbijcarintreggeland.nl/vacaturebeschrijving/nachtdienst-titus-brandsmahof

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 


Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof
Postcode 7606SB
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 22-07-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72848

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland