Verzorgende of verpleegkundige
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent als verzorgende/verpleegkundige samen met je teamleden van de afdeling Slingeland (somatiek) verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten. Je stimuleert zelfredzaamheid en eigen regie. Tevens zorg je voor een veilige en geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en je hebt contact met zijn netwerk voor de afstemming van de optimale zorg.

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. Ook zijn er mogelijkheden om via deze afdelingen door te groeien naar een observatie- of revalidatie afdeling. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

Woonbegeleider/verzorgende Team Slingeland 2 Pronsweide
 schaal FWG 35 van de CAO VVT (€1.902,93 – €2.762,34) (verpleegkundige FWG 45)
 28 uren per week, contract voor onbepaalde tijd
 Startdatum in overleg 1 juli of 1 augustus
 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Bel dan even met Wendy Jansen (regieverpleegkundige) via 06-51304296 of mail naar w.jansen@szmk.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl.

Heb je een momentje?

Herken jij jezelf in de functieomschrijving en word je enthousiast? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 23 juni a.s. via onderstaande sollicitatiebutton. Gesprekken zijn gepland op 25 juni in de ochtend.
Type Werkplein
Intern nummer 155
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis Pronsweide
Postcode 7101BH
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-06-2021
Reageer voor 23-06-2021
Ingangsdatum 04-06-2021
Nummer 68777

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)