Verzorgende of verpleegkundige Palliatieve zorg
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij affiniteit met palliatieve zorg? 
 • Ben je een ervaren verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4? 
 • En ben je flexibel ingesteld?

Dan is dit een hele uitdagende functie voor jou!

Als verzorgende of verpleegkundige met affiniteit voor palliatieve zorg is dit een functie waar jij veel kunt en mag leren. Je betekent hier heel veel voor de cliënten in de laatste fase. Je straalt rust uit, beschikt over kennis en voelt hierdoor als vertrouwd voor de zorgvrager en diens naasten.

We vinden het ook erg belangrijk dat je goed kunt samenwerken, overleggen en communiceren met collega’s, vrijwilligers en coördinatoren van het Leonardus Hospice. We zoeken een betrokken en flexibele collega die ons helpt om de palliatieve zorg in de wijk als pilot op te starten. Samen met een wijkverpleegkundige sta je hier niet alleen voor.

De scholing voor palliatief verpleegkundige is natuurlijk een pré!

In deze zware fase van de cliënten ben jij een onmisbare schakel. Ondanks dat het soms een hele heftige periode is, zie jij het als een uitdaging om deze periode zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als verzorgende of verpleegkundige ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is. Bij verandering van de situatie, beoordeelt  de wijkverpleegkundige de situatie en nemen jullie zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving, en misschien wel extra belangrijk doordat je voornamelijk de laatste fase begeleidt.

We zoeken een collega die bij voorkeur zowel dag, avond als nachtdiensten wil werken. We leveren zorg aan de cliënten in het Hospice, maar ook in de wijken van Hengelo en Borne.

Wie ben jij

 • Je bent een afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige niveau 4.
 • Je bent flexibel
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
 • Je bent zeer empathisch en kunt goed luisteren
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt, de familie van de cliënt en uiteraard in je collega’s
 • Je bent bereid om alle diensten te draaien, zowel de dag/avond als de nachtdienst en bereikbare diensten.

Je vindt bij ons

 • Voor jou als zorgprofessional met interesse in palliatieve zorg is dit een ontzettend mooie uitdaging
 • Een contract van 8 tot 12 uur, wat in overleg uitgebreid kan worden naar 16 tot 20 uur per week
 • Een ontzettend waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei als dat bij jouw loopbaanwens past!  
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 35 als Verzorgende IG, maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur en FWG 45 als Verpleegkundige met maximaal € 3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden?
Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Borne, wijkverpleging
Postcode 7622MB
Stad Borne
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 08-09-2022
Reageer voor 16-10-2022
Nummer 113850

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland