Verzorgende of verpleegkundige Winterswijk, observatieafdeling
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Over jou 

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is en pittig kan zijn. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken?

Over ons 

Marga Klompé ziet dat er verschillende complexe hulpvragen van kwetsbare ouderen bij de huisarts(en) terecht komen waarin iemand tijdelijk niet meer thuis kan wonen en het ziekenhuis hierin niet kan voorzien. Door de toename van kwetsbare ouderen is er behoefte aan een tussenoplossing waardoor deze observatie afdeling tot stand is gekomen.

Je komt te werken op een observatieafdeling, hier wordt kortdurende zorg ter observatie geboden. Op de observatie afdeling verblijven kwetsbare ouderen. Dit kunnen ouderen zijn die door omstandigheden tijdelijk niet meer thuis kunnen wonen, waarbij een ziekenhuisopname meestal niet nodig is. In die situaties, waarbij ‘het thuis niet meer gaat’ (of verwachten dat het binnenkort niet meer gaat) en niet meteen duidelijk is welke zorg er nodig is, wordt de cliënt tijdelijk opgenomen. Opnames vinden 24 uur per dag plaats. Jij draagt samen met je collega’s zorg voor de verpleging en start met een intensieve en multidisciplinaire observatie en diagnostiek. In deze periode breng je in kaart wat er aan de hand is, welke zorg er nodig en waar deze zorg geboden kan worden. De cliënten gaan daarna met zorg- of behandelplan c.q. advies en de benodigde zorg naar huis. Je werkt binnen je team nauw samen met collega’s paramedici en de behandelend artsen.

Naast de cliënten die voor een observatieperiode worden opgenomen, verblijven er cliënten voor eerstelijns verblijf zorg (ELV). ELV is bedoeld voor mensen die tijdelijk niet meer of nog niet verantwoord in hun eigen woonomgeving kunnen verblijven, maar waarvoor geen opname in een ziekenhuis of andere zorginstelling met medisch specialistische behandeling aangewezen is. Het betreft herstelgerichte zorg, waarbij de zorgvraag op de voorgrond staat.

Je begeleidt de cliënten door uitvoering te geven aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan en in de doelstellingen van SZMK. Je ondersteunt, de zorg, welzijn en behandeling van de cliënten om een zo spoedig mogelijke terugkeer naar huis te realiseren. Samen met je team en behandelaren ben je hiervoor verantwoordelijk, daarbij ontvang je leiding van een regiomanager.

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo diploma verzorgende IG of verpleegkundige met BIG registratie. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme en een groot hart voor ouderen. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op en bouw je jouw werk op vanuit goede zorg-leefplannen? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Lees dan vooral verder.

Inschaling

Over je functie 

 woonbegeleider/verzorgende of verpleegkundige
 Verzorgende IG schaal FWG 35 of verpleegkundige schaal FWG 45 van de CAO VVT
uren zijn bespreekbaar, contract voor onbepaalde tijd
 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen? 

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien nog wat vragen hebt na het lezen van deze vacature. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Sanne Scheinck, regieverpleegkundige, zij is te bereiken op tel. 06-51446014 of per mail naar [email protected]
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Heb je een momentje? 

Dan gaan we graag het gesprek met je aan, de gesprekken vinden plaats op 25 augustus. Stuur je sollicitatie voor 24 augustus 2022 in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Werkplein
Intern nummer 339
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis Pronsweide
Postcode 7101BH
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 01-07-2022
Reageer voor 24-08-2022
Ingangsdatum 01-07-2022
Nummer 112186

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)