Verzorgende Parkinsonunit - Den Ooiman
Sensire

Ben jij een Verzorgende die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wil jij samen met ons onze unit voor Parkinson cliënten verder vormgeven, gericht op de beste zorg voor deze cliënten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen

Sensire heeft binnen Den Ooiman een unit, specifiek gericht op cliënten met de ziekte van Parkinson en atypische parkinsonismen. Hier kunnen mensen terecht die intensieve zorg nodig hebben en niet langer thuis kunnen blijven wonen. Parkinson is een complexe ziekte en vaak speelt er een diversiteit aan problemen (motorische en niet-motorisch) die een nadelige invloed hebben op elkaar. Dit maakt de zorg complex en vereist een multidisciplinaire benadering.

Je gaat in het team integraal werken, zodat je elkaar afwisselt in de verschillende diensten bij het wonen en de dagvoorziening en waardoor ieders kennis en kunde optimaal gebruikt wordt.

Als Verzorgende:
• Ben jij aanspreekpunt voor de cliënten en de mantelzorgers. Je begeleidt en ondersteunt hen gedurende hun verblijf op de unit;
• Ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van zorg, gericht op persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging op basis van zorgplannen en protocollen en bewaak je de continuïteit daarvan;
• Observeer, signaleer en rapporteer je zowel schriftelijk als mondeling op de juiste manier en geef je gevraagd en ongevraagd advies ter verbetering van de kwaliteit van zorg en ontwikkelingen binnen de afdeling;
• Draag je bij aan een goed woon- en leefklimaat voor de cliënten.

Wie ben jij

Je bent een Verzorgende die weet aan te sluiten bij de cliënt. Vanuit je ervaring weet jij als geen ander waar de Parkinson cliënt allemaal mee wordt geconfronteerd. Hoe deze geholpen kan worden om te gaan met zijn onvermogen en hoe fijn het voor hem is dat je zijn rituelen volgt op een vast tijdstip. Je stelt je daarbij actief hulpvaardig en adviserend op en behoud je geduld als dingen veel tijd vragen. Je gaat op gepaste wijze om met geheugenproblematiek. Je betrekt naasten en mantelzorgers, van wie het ook veel vraagt de ziekte te aanvaarden en de cliënt te ondersteunen bij activiteiten. Je beschikt hiertoe over goede contactuele en sociale vaardigheden. Je past je gemakkelijk aan, aan de steeds wisselende cliëntsituatie en straalt ook rust uit bij hectische situaties. Je bent accuraat en durft jezelf en collega's te controleren in werkzaamheden en houdt je aan gemaakte afspraken.

Je past bij Sensire als je een groot verantwoordelijkheidsbesef hebt en je actief wilt bijdragen aan het continu verbeteren van de zorg en dienstverlening van de afdeling en organisatie. Binnen de gestelde kaders werk je zelfstandig, weet je situaties in te schatten en onder hoge druk de juiste beslissingen te nemen. Je werkt goed samen en ziet steeds nieuwe kansen en uitdagingen. Je werkt klantgericht, efficiënt en professioneel. Je doet je werk met veel passie en zichtbaar plezier en bent flexibel en collegiaal.

De verzorgende die wij zoeken beschikt over:

• Minimaal het diploma Verzorgende niveau 3 en je beschikt over Verzorgende IG werk- en denkniveau;
• Goede kennis over de ziekte van Parkinson/Parkinsonismes, of de bereidheid zich verder te ontwikkelen en te verdiepen in het vakgebied;
• Relevante werkervaring met de doelgroep;
• Bereidheid onregelmatige diensten te draaien, waaronder zowel weekenden als nachtdiensten.

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?

Wij bieden een contract van 12 maanden met uitzicht op vast voor minimaal 20 uur per week en maximaal 24 uur per week.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ina van der Schaaf, Teamverpleegkundige, telefoon 06-20435243.

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 996
Organisatie Sensire
Locatie verpleeghuis, locatie Den Ooiman in Doetinchem
Postcode 7009 AM
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ina Schaaf - Maandag, i.schaaf@sensire.nl, 0620435243
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 06-02-2019
Reageer voor 31-05-2019
Ingangsdatum 01-03-2019
Nummer 43516

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire