Verzorgende team Revalidatie
Sensire

Wat ga je doen

Wat beweegt ons?

Die meneer, die na veel oefenen weer zelfstandig over de gang kan lopen. De mevrouw, die na haar therapie even rust en aanspraak vindt in de huiskamer. Of de blijdschap op de gezichten, wanneer er na herstel weer naar huis gegaan kan worden. Wat ons beweegt? Bijdragen aan de zelfredzaamheid van onze cliënten. Wij ondersteunen hen om het dagelijks ritme weer op te pakken. We werken toe naar terugkeer richting huis of het vinden van een passende woonvorm. We doen ons werk vanuit een therapeutisch klimaat, waarbinnen cliënten worden gestimuleerd in hun zelfstandigheid.

Beweeg jij mee?

Ben jij Verzorgende en voel jij je ook op deze manier betrokken bij revalidanten? Sensire is erop gericht dat je als medewerker tijd en aandacht hebt voor de cliënt. Zo raak je echt vertrouwd met de persoonlijke situatie en wensen van de cliënt, onafhankelijk van de verblijfsduur. Jij verleent zorg, in lijn met het opgestelde zorgplan. Je ondersteunt in het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je biedt begeleiding in het herstelproces, evenals de verwerking van de persoonlijke situatie. Telkens houd je zicht op de voortgang, door te signaleren en rapporteren. Je zorgt voor een correcte informatieoverdracht richting betrokken partijen.

Een greep uit jouw werkzaamheden

Gedurende de dag ondersteun je de cliënten. Zij staan voorop. De ondersteuning die je biedt verschilt per cliënt en ziektebeeld. Je zoekt hierin tevens de afstemming met collega's en professionals uit andere disciplines. Gezamenlijk bespreken jullie de indeling van de dag. De planning geregeld aan verandering onderhevig, waar jij flexibel op inspringt. Je weet te anticiperen op onvoorziene situaties. Er bestaan taken rondom ADL, complexe zorg, medicatie, voeding en wondzorg. Je sluit aan bij de cliënt. Denkt mee, ondersteunt en stimuleert. Communicatie en overleg staan centraal. Zowel richting het cliëntsysteem als je collega's en andere zorgprofessionals. Je houdt een rapportage bij, zoekt afstemming, ondersteunt de woonbegeleiders en komt wekelijks met andere zorgprofessionals bij elkaar voor een multidisciplinair overleg.

Wie ben jij

• Je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van de cliënten zijn, en stemt daar de ondersteuning op af;
• Je werkt vanuit een therapeutisch klimaat en begeleidt cliënten 'met de handen op de rug' daar waar mogelijk;
• Je bent flexibel en staat stevig in je schoenen;
• Je bent een echte teamplayer;
• Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden en bent bereid om je hier in te blijven verdiepen;
• Je bent empatisch ingesteld en weet aansluiting te vinden bij de doelgroep;
• Je bent zelfstandig in het nemen van beslissingen en kunt methodisch werken;
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken;
• Je bent in staat om feedback te geven en ontvangen.

Verder beschik jij over
• Minimaal het MBO-diploma verzorgende niveau 3 en je beschikt over Verzorgende IG werk- en denkniveau;
• Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), om bij aanvang of na aanvraag te overleggen;
• De bereidheid om onregelmatige diensten te draaien, waaronder zowel weekenden als nachtdiensten.

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?

Bij aanvang kunnen wij je een contract bieden voor 12 maanden met uitzicht op vast, voor minimaal 16 en maximaal 24 uur per week. Daarnaast hebben wij ook mogelijkheden voor een flex contract. We gaan daarom graag met je in gesprek over jouw wensen. Veel is mogelijk! Kom jij ons leuke team versterken? Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne Dommerhold, Senior teamverpleegkundige, telefoonnummer 06-12028073 of Petrie Groote Haar, Senior teamverpleegkundige, telefoonnummer 06-13785792.

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 948
Organisatie Sensire
Locatie verpleeghuis, locatie Den Ooiman in Doetinchem
Postcode 7009 AM
Stad Doetinchem
Werkveld Revalidatie
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sanne Dommerholt, Senior teamverpleegkundige, telefoonnummer 06-12028073 of Petrie Groote Haar, Senior teamverpleegkundige, telefoonnummer 06-13785792
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-02-2019
Reageer voor 31-05-2019
Ingangsdatum 01-02-2018
Nummer 43512

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire