Verzorgende woonteam Klimop Somatiek
Sensire

Wat ga je doen

Wat beweegt ons?

De mevrouw, die elke ochtend graag in haar favoriete fauteuil zit. Een kopje koffie drinkt en de krant erbij pakt. Haar moment van rust. Die meneer, die zo graag een frisse neus haalt. Even naar buiten, een kijkje nemen bij de planten en dieren. Of een gesprekje in de huiskamer, waar verhalen worden verteld over vroeger. Wat ons beweegt? Bijdragen aan het welzijn de zelfredzaamheid van onze bewoners. Iedere dag sluiten we bij hen aan. De bewoners zijn leidend. We doen ons werk vanuit samenwerking, vertrouwen en stimulans. Samen zorgen we ervoor dat Sensire Den Ooiman als een fijne en vertrouwde plek voelt om (tijdelijk) te wonen.

Beweeg jij mee?

Ben je Verzorgende en voel jij je ook op deze manier betrokken? Sensire Wonen met Zorg is erop gericht dat je als medewerker tijd en aandacht hebt voor de bewoner. Zo raak je echt vertrouwd met de bewoner en zijn persoonlijke situatie en wensen. Jij verleent zorg, in afstemming met de individuele bewoner. Het zorgplan is telkens aan verandering onderhevig, waar jij flexibel op inspringt. Je voert verpleegtechnische handelingen uit, signaleert veranderingen in zorgvraag en onderneemt hier actie in. De zelfredzaamheid en het welzijn van de bewoner staat voorop. Je overlegt telkens met de bewoner waar de wensen en vragen liggen. Je maakt samen de afspraken en stemt hier je ondersteuning op af. Verder ben je verantwoordelijk voor een correcte informatieoverdracht.

Een greep uit jouw werkzaamheden

Gedurende de dag ondersteun je de bewoners. Zij staan voorop. Je sluit aan en helpt hen in het doorlopen van de dag. De ondersteuning die je biedt verschilt per bewoner en ziektebeeld. Zo vraagt de ene bewoner om het gebruik van een tillift en kan de ander nog zelf een boodschappen doen. Er bestaan taken rondom ADL, medicatie, voeding en activiteiten. Je staat naast de bewoner en sluit aan. Je onderhoudt nauw contact met je collega's. Jullie doen het echt samen. Jullie weten snel te schakelen tussen ziektebeeld en individuele hulpvraag. Iedere dienst wordt er een rapportage geschreven. Verder ondersteun je de woonbegeleiders op de afdeling en zoek je afstemming met andere disciplines, zoals logopedie.

Wie ben jij

• Je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van de bewoners zijn, en stemt daar de ondersteuning op af;
• Je bent flexibel en staat stevig in je schoenen;
• Je bent een echte teamplayer;
• Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden en bent bereid om je hier in te blijven verdiepen;
• Je bent empatisch ingesteld en weet aansluiting te vinden bij de doelgroep;
• Je bent zelfstandig in het nemen van beslissingen en kunt methodisch werken;
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken;
• Je bent in staat om feedback te geven en ontvangen.

Verder beschik jij over
• Minimaal het MBO-diploma verzorgende niveau 3 en je beschikt over Verzorgende IG werk- en denkniveau;
• Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG); om bij aanvang of na aanvraag te overleggen;
• De bereidheid om onregelmatige diensten te draaien, waaronder zowel weekenden als nachtdiensten.

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?

Wij zijn op zoek naar meerdere collega's, ook wanneer je het een uitdaging vindt om alleen nachtdiensten te draaien nodigen we jou van harte uit om te solliciteren! Het aantal uur in de week is bespreekbaar en wij gaan dan ook graag met je in gesprek over jouw wensen. Bij aanvang kunnen wij je een contract bieden van 12 maanden met uitzicht op vast. Kom jij ons leuke team versterken? Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzan Heutinck, teamverpleegkundige, telefoonnummer 06-13186132.

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 843
Organisatie Sensire
Locatie verpleeghuis, locatie Den Ooiman in Doetinchem
Postcode 7009 AM
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Suzan Heutinck, s.heutinck@sensire.nl, 06-13186132
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 06-02-2019
Reageer voor 31-05-2019
Ingangsdatum 01-02-2019
Nummer 43513

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire