Verzorgende Zorgend Landschap, Enschede
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij verzorgende IG of Maatschappelijk werker niveau 3/4 met groene vingers?
 • Krijg jij energie van het werken met dementerende mensen?
 • Zoek je een afwisselende baan?

Dan is deze uitdagende baan iets voor jou!

Zorgend Landschap is een bijzondere dagbegeleiding, Deelnemers brengen een groot deel van de dag actief door in de natuur. Dit onder begeleiding van medewerkers van Landschap Overijssel en een professional van Carintreggeland. Naar ieders mogelijkheden wordt er waardevol werk verzet, zoals licht snoeiwerk en het weghalen van niet gewenste begroeiing, wandelen. Groei van eigenwaarde en er weer toedoen. Samen met de begeleiders en +/- 12 deelnemers gaan we de bossen in! Hoe gaaf is dat?

Als zorgprofessional vanuit Carintreggeland ben je verantwoordelijk voor de gemoedstoestand van de deelnemers, het inplannen van de dag. De werkzaamheden zijn in overleg met de mentoren van Landschap Overijssel.
Belangrijk is het dat je affiniteit hebt met de doelgroep én de werkzaamheden. Want bij deze functie sta je niet aan de zijlijn, maar je gaat zelf daadwerkelijk meehelpen met de snoeiwerkzaamheden! Het hebben van goede communicatieve eigenschappen is een absolute must. Je hebt tijdens de activiteit gesprekken met de deelnemers, je moet kunnen observeren en inspelen op diverse gebeurtenissen die zich voordoen. Daarnaast moet jij als zorgprofessional contact opnemen met instanties en heb je gesprekken met mentoren.

Een werkdag begint om 08.00 uur en duurt tot 16.00 uur.
De dagen waarop je werkt, vallen voornamelijk op de dinsdag en donderdag.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG (niveau 3) of beschikt over een maatschappelijke diploma niveau 3 of 4
 • Je hebt ruime ervaring in de praktijk
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep (dementerende mensen, jong en oud)
 • Je bent sociaal vaardig en positief ingesteld 
 • Je omschrijft jezelf als flexibel en je bent een aanpakker!
 • Je hebt groene vingers
 • Je kunt goed luisteren en echt contact maken met cliënten en collega’s
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig  
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en vindt het fijn om mensen te helpen

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
 • Een 0 uren contract, in overleg met het team bespreken je de werkdagen
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s  
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 35 met maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden  
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag
   

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over! Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  
In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  
Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken. 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enschede, Hof van Espelo
Postcode 7522 PS
Stad Weerselo
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 22-11-2022
Reageer voor 02-01-2023
Nummer 115708

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland