Verzorgenden 3 IG en Verpleegkundigen niveau 4 voor de afdeling Waarbekerveld (Cromhoff)
Livio

Functieomschrijving

Vacature voor meerdere Verzorgenden 3IG en MBO Verpleegkundigen voor de afdeling Waarbekerveld van Verpleeghuis de Cromhoff.

Bij Livio zijn we ervan overtuigd dat onze levenskwaliteit voor een heel groot deel afhankelijk is van de mate waarin we ons eigen leven kunnen leiden en zo lang mogelijk zelfstandig kunnen functioneren in onze eigen omgeving. Daarom gaan we bij Livio uit van een positief mensbeeld. Niet wat niet meer kan, maar wat (nog) wél kan staat centraal bij Livio. En daarbij denken we éérst aan de mensen en pas daarna aan de regels. Dát is de kern van ons dagelijks denken en doen.  

Afdeling Waarbekerveld is een dynamische afdeling waar 48 bewoners met complexe somatische zorgvragen (tijdelijk) wonen.

Wat maakt het werken op deze afdeling zo leuk? 

 • De diversiteit van de behoeftes van de bewoners, de soms snelle wisseling van bewoners, geen dag is het hetzelfde, samen met de bewoner zoeken naar de best mogelijke zorg en welzijn. 
 • De verdeling van de afdeling in 5 woongroepen waarin aspecten van het kleinschalig wonen worden gehanteerd en tevens gebruik gemaakt van een grote verpleegafdeling.
 • De overtuiging die wij hebben dat als het team met passie en plezier werkt dit de  kwaliteit van zorg en welzijn en hiermee de tevredenheid van de bewoners ten goede komt. Daarom zien wij ons als een lerend team waarbij we vanuit onze gedrevenheid elkaar helpen groeien en ontwikkelen. 

Ben jij die liefdevolle en gepassioneerde zorgprofessional met een diploma Verzorgende 3IG of Verpleegkunde Niveau 4 op zak die ons komt helpen verder te professionaliseren? Weet jij onze bewoners waardevolle en liefdevolle zorg te bieden en ben je goed in staat met wisselende situaties om te gaan?

Dan ben jij de meest ideale nieuwe collega die we zoeken. We nodigen je van harte uit te solliciteren.

Functie eisen

Daarnaast heb jij als verzorgende 3IG  

 • Een afgeronde Verzorgende 3IG opleiding of Verpleegkunde Niveau 4
 • Passie voor het helpen en verzorgen van mensen 
 • Plezier uit het contact met andere mensen en bent niet bang om een praatje te maken
 • Geen probleem met werken op wisselende tijden, je snap dat we werken op momenten dat er zorg nodig is
 • Genoeg vaardigheden om een rooster af te stemmen met collega’s, wat aansluit op je eigen wensen en die van anderen

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Je kan rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • 202,4 vakantie uren met 35 extra bovenwettelijke uren bij een fulltime dienstverband
 • Uitstekend pensioen

Bijzonderheden

Dit is het moment, solliciteer nu!  

Ben jij de verzorgende 3IG of Verpleegkundige Niveau 4 die we zoeken? We vertellen je graag nog meer over de vacature en mogelijkheden die we bieden. Stuur je C.V. met motivatie naar ons en wie weet tot snel bij Livio!

Bij eventuele vragen of opmerkingen is het mogelijk contact op te nemen met team P&O (053) - 460 3311. Zij brengen je in contact met de juiste persoon voor jouw vraag.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij Livio in dienst te kunnen treden. De kosten hiervan nemen wij voor onze rekening.

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij José Kuipers (Coach/Coördinator) via 0900-9200
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 25-09-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 48486
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio