Verzorgenden 3IG Wiedenhof (Nieuw)
Livio

Functieomschrijving

Bouw jij met ons mee aan Wiedenhof?

   

Werken in een modern verpleeghuis met nieuwe collega’s en cliënten. Iets voor jou? Voor ons nieuwe verpleeghuis Wiedenhof in Haaksbergen zijn wij op zoek naar meerdere verzorgenden 3IG! Er zijn diverse contracturen mogelijk, ook 32-36 uur!  

Heb jij een diploma 3IG en zie jij het als een uitdaging om in een vernieuwde omgeving met een nieuw team te bouwen aan een fijn thuis voor onze cliënten, solliciteer dan nu!  

Klik op Werken bij Wiedenhof 

Functie eisen

 

 

Inschaling

Conform CAO VVT.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gezag is een voorwaarde voor indienst treding bij Livio.

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio, locatie Het Wiedenhof in Haaksbergen
Postcode 7481BT
Stad Haaksbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Andre Braskamp (Coach op locatie) / Emma ter Avest - P&O Adviseur via 0900-9200
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 01-12-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 46924
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio