Verzorgenden 3IG Livio regio Enschede
Livio

Functieomschrijving

Livio zoekt voor de versterking van diverse teams ENTHOUSIASTE en TOEGEWIJDE Verzorgenden 3IG. Daarbij zijn diverse contracturen mogelijk (van 0 tot 32 upw, vaste uren of oproep) binnen het gehele werkgebied, in zowel intra- als extramurale setting.

Ben jij in bezit van je diploma Verzorgende 3IG en op zoek naar een UITDAGING in de dynamische wereld van de (ouderen)zorg? Wil je een AFWISSELENDE functie waarin er een beroep wordt gedaan op je eigen VERANTWOORDELIJKHEID en PROFESSIONALITEIT? En draag jij de doelgroep een WARM HART toe? Solliciteer dan online en wie weet kom je binnenkort een van de teams versterken.

Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Functie eisen

Je bent in bezit van een diploma Verzorgende 3IG, bent flexibel inzetbaar en hebt ambitie in de ouderenzorg.

Bekijk de bijlage voor de uitgebreide functieomschrijving en functie-eisen.

Inschaling

Conform CAO VVT, FWG 35, inpassing op basis van werkervaring.

Bijzonderheden

Je kunt bij een aanstelling een VOG overleggen.

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Livio Team P&O via 053-4603311
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-05-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-05-2019
Nummer 45242
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio