Verzorgenden 3IG t.b.v. waakdiensten
Livio

Functieomschrijving

Livio zoekt Verzorgenden 3IG ten behoeve van Waakdiensten.

Livio levert waakdiensten aan terminale cliënt in Enschede, Haaksbergen en de Oost-Achterhoek. Deze dienst is een aanvulling op de zorg die nu geleverd wordt door mantelzorgers, vrijwilligersorganisaties en natuurlijk de reguliere zorgverlening van Livio. De waakdiensten vinden ’snachts plaats. Je hoofdtaak is het waken over de cliënt. Het is de bedoeling dat je er bent voor de klant en zijn naaste omgeving, waarbij je aanwezigheid - het er zijn - het belangrijkste is. Daarnaast ondersteun je bij lichamelijke verzorging. Bij calamiteiten kun je terugvallen op het Nachtzorgteam van de Zorgschakel.

Functie eisen

Je beschikt over een diploma Verzorgende 3IG. 
Je bent in staat om op een niet oordelende manier aandacht te geven en hebt inzicht in je eigen verliesverleden en de invloed hiervan op je werk of in relaties.
Je bent in balans waardoor je om kunt gaan met het verdriet, pijn en lijden van terminale klanten en hun omgeving en kunt ondersteuning bieden in emotionele omstandigheden.
Je hebt kennis van en/of affiniteit met palliatieve zorg, zingeving en rouwverwerking.
Je bent empathisch en communicatief vaardig (schriftelijk en mondeling).
Je bent flexibel inzetbaar.

Inschaling

Inschalingconform CAO VVT, FWG 35.

Bijzonderheden

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde voor in diensttreding bij Livio.

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Astrid Klein Gunnewiek via 053-4603793
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-06-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 30-09-2019
Nummer 37213
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio