Verzorgenden en verpleegkundige
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Jij bent als verzorgende en/of verpleegkundige verantwoordelijk voor de ondersteuning van laag tot complexe zorg aan cliënten thuis. Je geeft de cliënt voorlichting en advies m.b.t. zorgvragen en voert verzorgende en/of verpleegkundige handelingen uit, met als doel dat de cliënt zich zo lang mogelijk kan handhaven in de thuissituatie. De zorgplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoefte van de cliënt en hebt regelmatig contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg in overleg met de wijkverpleegkundige. Je ontvangt leiding van een regiomanager en hebt daarnaast veelvuldig contact met de coördinator van jouw team.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 (Big geregistreerd). We verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent en in het bezit van een rijbewijs en auto. Ook vind je het leuk om zelfstandig op pad te gaan en bij verschillende cliënten thuis te komen en zorg te verlenen.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende eigenschappen en vaardigheden:

  • Je bent flexibel, sociaal ingesteld en houdt van afwisseling;
  • Je bent creatief en weet goed met onverwachte situaties om te gaan;
  • Je kunt goed communiceren en samenwerken;
  • Je kunt werken met een Ipad of bent bereid om hier vaardig in te worden.

Heb je geen ervaring in de thuiszorg? Dat maakt voor ons niet uit, we willen je graag laten kennismaken met de thuiszorg van Marga Klompé! We hebben meerdere plekken in deze regio’s.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Afhankelijk van jouw wensen gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor een contract voor onbepaalde tijd en het aantal uren dat je wilt werken.

Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. De gevarieerde thuiszorgteams bestaan uit 15-20 collega’s waarin Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige en Wijkverpleegkundige werkzaam zijn. Wij werken in principe met aaneengesloten diensten (lange dienst en korte dienst) van 3 uur tot 8 uur.
Je komt te werken in team Groenlo, waarbij Beltrum ook deel van je werkgebied kan zijn.

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat! Het volgende kun je daarom van ons verwachten:

  • Inschaling conform cao VVT FWG 35 (min. €1838,58- max. €2668,93) voor verzorgenden, FWG 45 (min. € 2338,08- max. €3153,90) voor verpleegkundigen, excl. 8% vakantiegeld en 8.3 % eindejaarsuitkering;
  • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting bij diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen;
  • Diverse opleidings- en roulatiemogelijkheden in teams en locaties.

Bijzonderheden

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf bij ons werken? Dan nodigen we je van harte uit om zo snel mogelijk te solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton! Heb je inhoudelijke vragen of wil je eerst een kennismakingsgesprek? Neem dan even contact op met onze regiomanager thuiszorg, Henk Hogevonder via 06-51298753 of Idske Noordink Coördinator Thuiszorg gemeente Oost-Gelre en Berkelland via 06-57989518. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met het HR team via tel. 0544-474100.


Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 424
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé diverse locaties
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 23-12-2019
Reageer voor 31-01-2020
Ingangsdatum 23-12-2019
Nummer 50329

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)