Verzorgenden IG en Verpleegkundigen Componist
Atlant

Functieomschrijving

Zorg jij elke dag weer voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners? In verband met de uitbreiding van woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina heeft Atlant ruimte voor meerdere:

Verzorgende(n) IG, Medewerker(s) Maatschappelijke Zorg en Verpleegkundige(n), woonzorgcentrum en extramurale zorg

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Kom jij ons team versterken?
Woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina is de afgelopen twee jaar flink verandert en we staan niet stil! We zijn vorig jaar verhuisd naar een nieuw pand en we bieden sindsdien, naast woonzorg, ook verpleeghuiszorg op het gebied van psychogeriatrie. Binnenkort komt daar ook extramurale zorg bij voor bewoners van het naastgelegen pand ‘de Componist’.

De continue veranderingen vragen van ons een flexibele houding en aanpassingsvermogen. Best een uitdaging, maar we willen natuurlijk de beste zorg blijven bieden! Dit doen we samen met de cliënt als uitgangspunt. Hier groeien we van als team en als individuele medewerkers. De organisatie ondersteunt ons in die groei; er is ruimte om fouten te maken, als we er maar van leren!

Kom jij met jouw talent ook bijdragen aan de uitdagingen die nog voor ons liggen?

Wat ga je doen:
Als Verzorgende IG of verpleegkundige bied je zorg en verpleging in de woonsituatie (binnen het woonzorgcentrum of bij de mensen thuis in de Componist). Je bent zichtbaar voor onze cliënten en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Hoewel de zorg en welzijn essentieel is, vragen we van jou ook juist een actieve houding in de begeleiding. Wil mevrouw Yilmaz liever nu met je wandelen dan gewassen worden omdat de zon zo lekker schijnt? Wil meneer Janssen om 24.00 uur naar bed?  Dan doen we dat gewoon. Mét jouw collega’s ga je die uitdaging aan en vier je samen de (kleine) successen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten.

Functie eisen

Wat neem jij mee?
Allereerst een diploma verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkundige (niveau 4); neem je ook nog ervaring mee uit de ouderenzorg? Nog beter, al is dit geen harde eis.  Heb je een diploma MMZ niveau 4 en heb je de ambitie om jezelf t.a.v. verpleegtechnische handelingen verder te ontwikkelen? Ook dan zien we jouw reactie graag tegemoet. Verder:

 • ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien en om in het weekeinde te werken;
 • ben je gewend bent om in mogelijkheden te denken en wil je je graag verder ontwikkelen;
 • heb je een onbevooroordeelde blik en affiniteit met de doelgroep;
 • sta je stevig in je schoenen, en denk je graag mee in ontwikkelingen.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten:
We bieden jou de mogelijkheid om korte diensten te werken of zelf te bepalen hoe laat je ’s ochtends begint. Zo kun jij je werk en privésituatie optimaal op elkaar afstemmen! Verder:

 • De mogelijkheid voor een vast contract;
 • Flexibele aanvangstijden (starten tussen 7.00 en 9.00 uur);
 • De mogelijkheid om korte diensten te werken (tussen 8.30 en 11.30 of tussen 18 en 23 uur);
 • Mogelijkheden om parttime te werken (12-32 uur in de week), alles is bespreekbaar!;
 • Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.566,28 (CAO VVT FWG 35) voor verzorgenden IG en maximaal € 3.032,60 (CAO VVT FWG 45);
 • Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Werken bij een vitale werkgever die bewust inzet op kwalitatief goed personeel.

Bijzonderheden

Wil jij verder?
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via de knop “Solliciteren”. Passende kandidaten worden binnen een week beantwoord en worden uitgenodigd voor een gesprek. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding (wij helpen je hier mee)”.

Weten hoe solliciteren bij Atlant gaat? Kijk mee en volg de sollicitatie van Sander!

Heb je nog vragen? Bel of app dan naar Tanja Wanningen, teamleider KW, op 06-12871131.

We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 124-18
Organisatie Atlant
Locatie Woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina (Atlant Zorggroep)
Postcode 7323DW
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 12
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Tanja Wanningen
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 07-02-2019
Ingangsdatum 7 februari
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 43561
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Atlant Zorggroep biedt aan haar cliënten vraaggestuurde kwaliteitszorg in een klimaat waarin alle mensen, cliënten en medewerkers, tot hun recht kunnen komen. Daarbij spelen voor de medewerkers persoonlijke motivatie en professionaliteit beide een belangrijke rol. Atlant Zorggroep bezint zich voortdurend op mogelijk verbeteringen van de zorg- en dienstverlening. Als speerpunten in de zorg geldt de behandeling van cliënten met de ziekte van Huntington en het syndroom van Korsakov. De slogan ‘unieke zorg voor unieke mensen’ inspireert ons elke dag.

Meer over Atlant