Verzorgenden IG en Verpleegkundigen Talentenpool
Woonzorgconcern IJsselheem

IJsselheem Vacature Beheer

Mensen en hun verhaal. Dat koesteren we bij IJsselheem. Want zo leren we elkaar beter kennen. Wil jij ons ook beter leren kennen? Dat kan. Voor onze Talentenpool zijn we op zoek naar enthousiaste collega's die met vaste uren of op basis van afroep aan het werk willen.

Wat is de Talentenpool van IJsselheem?
Je kunt deel uitmaken van de Talentenpool als je de opleiding helpende-, verzorgende zorg en welzijn of verpleegkunde hebt afgerond en op zoek bent naar een leuke baan. Je wordt goed ingewerkt op verschillende zorgsoorten en locaties zodat je IJsselheem goed leert kennen. Hierna kun je een keus maken of je op deze manier wil blijven werken, of kiest voor een vast team van jouw voorkeur. Bij ons krijg je de kans om je te oriënteren op PG, Somatiek, Thuiszorg / Wijkverpleging of Revalidatie. Omdat je invloed hebt op je eigen rooster, kun je zelf de balans tussen werk en privé bepalen. Ook als je nog bezig bent met je studie, kun je via de Talentenpool alvast ervaring opdoen in de zorg.

IJsselheem vindt het belangrijk om samen met jou de best passende baan te vinden binnen onze organisatie. Omdat wij 14 locaties hebben in 3 regio's is er altijd wel een mogelijkheid voor jou!

Functie eisen

IJsselheem Vacature Beheer

Wat vragen we van jou?

  • Je beschikt over een diploma Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige, of gelijkwaardig;
  • Als je nog bezig bent met je studie VIG of Verpleegkunde kun je vanaf het 3e jaar ook solliciteren;
  • Je kunt een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

 

IJsselheem Vacature Beheer

Wat bieden we?

  • Binnen de Talentenpool zijn verschillende contractvormen mogelijk.  We werken met parttime contracten met vaste uren tot max. 28 uur en met nul-urencontracten. We kijken samen met jou welke contractvorm het beste past.
  • Salaris volgens CAO VVT, functiegroep 25, 35, 40 of 45. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden: eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve verzekeringen, diverse kortingsregelingen, goede pensioenregeling, werkkostenregeling;
  • Veel leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging;
  • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling;

 

Bijzonderheden

IJsselheem Vacature Beheer

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal
Kies jij voor een baan bij de Talentenpool van IJsselheem? Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Wil je meer weten? Bel dan de afdeling Werving & Selectie, telefoon 038-3394410. Of solliciteer direct via de onderstaande knop. Laat ons weten hoeveel uur per week je beschikbaar bent.

 

 

Type Vacature
Intern nummer RE0692
Organisatie Woonzorgconcern IJsselheem
Locatie Woonzorgconcern IJsselheem, diverse locaties in Zwolle
Postcode 8011 AS
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Werving & Selectie IJsselheem, 038-3394410
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-10-2019
Ingangsdatum Wanneer jij wilt
Reageer voor 01-01-2020
Nummer 49096
Doorsturen Bekijk PDF

Woonzorgconcern IJsselheem

Woonzorgconcern IJsselheem biedt verschillende vormen van wonen, zorg en dienstverlening vanuit dertien locaties in de regio Kampen, Zwartewaterland en Zwolle. De activiteiten zijn er op gericht om de kwaliteit van leven van cliënten zo optimaal mogelijk te houden. Uitgangspunten hierbij zijn onder andere respect voor zelfstandigheid, keuzevrijheid, privacy en eigen identiteit. De verzorgingshuizen bieden samen zorg aan zo’n 553 cliënten. Het aantal verpleeghuisplaatsen binnen IJsselheem is 431. Daarnaast kunnen buurtbewoners in de wijk die grenst aan de locaties een beroep doen op de zorg en dienstverlening en zijn ze welkom om gebruik te maken van welzijnsactiviteiten en de faciliteiten van het restaurant. IJsselheem wil een goede en betrouwbare werkgever zijn. IJsselheem streeft een respectvol en zorgvuldig organisatiebeleid na, dat gericht is op behoud van de balans tussen organisatiebelangen en individuele belangen.

Meer over Woonzorgconcern IJsselheem