Verzorgenden IG met expertise om kennis te delen!
Carintreggeland

Heb jij ervaring als Verzorgende niveau 3 IG?
Ben jij iemand die graag expertise en ervaring overdraagt?
Heeft de zorg voor jou geen geheimen meer?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!
Careflex is het detacheringsbureau binnen Carintreggeland.
Wij zijn er voor onze collega's op het moment dat zij ons hardste nodig hebben! Op het moment dat er een tijdelijke behoefte is aan expertise benadert het team van de manager zorg de Careflex. Aan de hand van de vraag bekijken we wie deze expertise heeft en wie de beste aansluit om deze tijdelijke opdracht succesvol te vervullen. Je komt in dienst bij Careflex en dan word je tijdelijk ingezet bij een team waar jouw expertise gewenst is.
Dit biedt de gelegenheid om in overleg zeer veelzijdige werkervaring op te doen, je expertise te delen, kennis en vaardigheden over te brengen bij collega zorgprofessionals. Deze behoefte kan intramuraal zijn in onze huizen als in de wijkzorg. Samen bekijken we waar jouw expertise het beste is om recht te hebben en wat je graag zou willen.
Jij bent iemand die het leuk vindt om anderen te begeleiden, kennis en ervaring over te dragen en je hebt hier ook ervaring
in. Je bent iemand die zich snel een nieuwe situatie maakt en weet wat er speelt. Je bent iemand die zich gemakkelijk aanpast aan het team, maar daar ook een voorbeeldrol van kartrekker kan zijn. Je bent ervaren in de zorg en heeft kennis en de liefste ook ervaring van de verschillende doelgroepen die we hebben.
De uren zijn in overleg; wij hebben mogelijkheden voor fulltimers, maar ook voor parttimers.
Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en
welzijn. Wij zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Wij hebben locaties en teams die werken in heel Twente! Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om te ontwikkelen en door te groeien. Toch is Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn ook lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat je waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijke vinden dat je werk met plezier doet, je juiste vakkennis hebt, kun jezelf blijven ontwikkelen en er is een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, dus geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verzorgende IG 
 • Je wilt graag je expertise, kennis en ervaring op een flexibele wijze
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en weet een goede werksfeer te creëren
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega's
 • Je bent op zoek naar afwisseling, uitdaging en je wilt graag je expertise inzetten

Je vindt bij ons

 • De plek om op een waardevolle manier je werkervaring uit te breiden!
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus team!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook veel mogelijkheden om verder te ontwikkelen!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees meer over: Klik hier

Interesse

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om je sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we snel kunnen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

 

Type Werkplein
Intern nummer 20-200
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Careflex
Postcode 7554RS
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Rob Perik, e-mail careflex@carintreggeland.nl, Tel 06 34360572
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-01-2021
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 57053

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland