Verzorgenden IG somatiek
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Het wooncomplex Hof van Varwijk in Zeddam is eind 2016 geopend. Hier vinden mensen met een chronisch somatische of een psychogeriatrische aandoening hun thuis. Samen met hun partner én met een complexe zorgvraag. En jij? Jij maakt, met je collega’s, op deze unieke locatie de Zorg van Morgen. Als verzorgende IG bij Azora, de Beste Werkgever van Gelderland; direct met een vast contract, vrijheid en mogelijkheden om door te groeien. En meer, veel meer.

In Hof van Varwijk wonen bewoners in moderne appartementen, dicht bij de winkels en bossen. De bewoners zijn onze cliënten, met een chronische somatische of een psychogeriatrische aandoening en hun (eventuele) partners. Als verzorgende IG zorg jij dat de bewoners met een somatische aandoening van de afdeling Torenmolen of Rosmolen hun nieuwe huis ook hun thuis kunnen noemen. Dit lukt je door:
• Persoonlijke en professionele zorg op maat te verlenen. Jij maakt de cliënten en hun partners blij.
• Verzorgende en/of verpleegtechnische handelingen met zorg te verrichten.
• De aanwezige ruimte te ervaren én benutten. Zo ben jij op je best en bied je de beste zorg.
• Te denken in mogelijkheden: jij omarmt vernieuwingen, zoals digitalisering en zorgtechnologie.
• Vooruit te kijken. Door kansen te pakken, jezelf te ontplooien en te ontwikkelen.
• De (schaarse) combinatie van wonen en complexe zorg als een uitdaging te ervaren.
• Samen te werken. Als team maken jullie de roosters, houd je rekening met elkaar en groei je naar elkaar toe.

Functie eisen

Zo ben jij

‘Maak samen de Zorg van Morgen’, daar zeggen we wat. Maar dat is precies hoe we bij Azora naar zorg kijken, hoe we zorg verlenen en waar we jou voor nodig hebben. Als we het over ‘jou’ hebben, dan doelen we niet op hoeveel jaar ervaring je meebrengt, of je 18 of 67 bent, man of vrouw, of dat je eerder als verzorgende IG hebt gewerkt binnen een zorgroep, verpleeghuis of de thuiszorg. Zelfs niet op een geldige BIG-registratie.

We doelen erop dat je een pionier bent, die samen met ons de beste zorg wilt bieden. Dus dat je hart hebt voor je vak. Durft te vernieuwen. Buiten de gebaande paden denkt én treedt. Het lef hebt knopen door te hakken.

Als jij uit het juiste hout bent gesneden én gediplomeerd verzorgende IG niveau 3 bent, dan is er bij Azora veel mogelijk. Denk daarbij aan het opdoen van ervaring, doorgroeien richting een functie als verpleegkundige of het (op zeer korte termijn) (her)registeren van je BIG-registratie, met onze begeleiding.

Graag in je motivatie aangeven of je voorkeur uitgaat naar een dienstverband van 28 tot 32 uur (Rosmolen) of een dienstverband van 24 tot 28 uur (Torenmolen).

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij  geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019. Als verzorgende IG  kun jij bij Azora rekenen op:
• Een brutomaandsalaris conform cao VVT in FWG 35.
• Direct een vast contract.
• Stabiliteit: we zijn een gezonde werkgever, het gaat goed met ons.
• Invloed op je rooster. Je bepaalt met je collega’s wanneer je werkt. En wanneer niet.
• Studie- en opleidingsmogelijkheden via:
   o het digitale Azora Leerplein
   o ons eigen opleidingscentrum met skills-lab
   o deelname aan het Kwaliteitsregister V&V, Azora betaalt het lidmaatschap.
• Het Vitaliteitsprogramma ‘Azora gaat gezond’. 
• 8,33% eindejaarsuitkering.
• 8% vakantietoeslag.
• Een reiskostenvergoeding.
• Een onregelmatigheidstoeslag.
• De mogelijkheid om deel te nemen aan de private lease auto regeling van Azora.

Bijzonderheden

Informatie/solliciteren

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan:
Miranda Blum of Makram Maamria, onze teammanagers, telefonisch via 0314-755090 of per mail via m.blum@azora.nl, m.maamria@azora.nl.

De Zorg van Morgen kan geen dag langer wachten. Solliciteer daarom nu via deze link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/verzorgende-ig-somatiek-1/ op de vacature verzorgenden IG bij Hof van Varwijk. 


Deze vacature staat gelijktijdig open voor interne en externe kandidaten. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Type Vacature
Intern nummer 20190406
Organisatie Azora
Locatie Azora, Zorgcentrum en verpleeghuis Hof van Varwijk
Postcode 7038 AV
Stad Zeddam
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-11-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 14-12-2019
Nummer 49360

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora