Verzorgenden IG thuiszorg regio Lochem
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent als verzorgende verantwoordelijk voor de ondersteuning van laag tot complexe, intensieve- en palliatieve zorg aan cliënten thuis. Je ondersteunt de cliënt om zich zo lang mogelijk het beste uit elk moment te halen in de thuissituatie. De zorgplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoefte van de cliënt en hebt regelmatig contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg en woonleefklimaat in overleg met de wijkverpleegkundige. Je ontvangt leiding van een regiomanager en hebt daarnaast veelvuldig contact met de coördinator van jouw team.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG niv. 3 en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je vindt het leuk om zelfstandig op pad te gaan en bij verschillende cliënten thuis te komen en zorg te verlenen, daarbij heb je altijd een back up van een collega en sta je er niet alleen voor. Jij herkent jezelf in de volgende eigenschappen en vaardigheden:

  • Je bent sociaal ingesteld en houdt van afwisseling;
  • Je bent creatief en weet goed met onverwachte situaties om te gaan;
  • Je kunt goed communiceren en samenwerken.
  • Je kunt werken met een Ipad of bent bereid om hier vaardig in te worden.

Heb je geen ervaring in de thuiszorg? Dat maakt voor ons niet uit, we willen je graag laten kennismaken met de thuiszorg van Marga Klompé.

Kom een keertje meelopen en ervaar hoe het is bij ons!


Jouw team
Ook al werk je zelfstandig in de thuiszorg, bij ons heb je altijd een back up in de vorm van je directe collega’s in zorg en de thuiszorg coördinatoren. Ieder team wordt ondersteunt door een coördinator die o.a. cliëntplanning en het dienstrooster in beheer heeft. Binnen de thuiszorg heb je geen nachtdienst(en). Daarnaast wordt er veel samengewerkt met collega’s van andere locaties. Het gevarieerde thuiszorgteam van Lochem bestaan uit circa 20 collega’s waarin Verzorgende IG, Verpleegkundige en Wijkverpleegkundige werkzaam zijn. Je bent voornamelijk werkzaam in de regio Lochem, Laren en Barchem. Beschikking over een auto is dan ook een pre.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Afhankelijk van jouw wensen variëren de beschikbare contracturen van 16-20 uur tot 24-28 uur per week. Zou jij het ook leuk vinden om naast de thuiszorg één dienst intramuraal te werken? Deze mogelijkheid willen wij jou graag aanbieden! Graag gaan we met je in gesprek over deze functie met mogelijkheden voor een contract voor onbepaalde tijd. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat!

Het volgende kun je van ons verwachten:

  • Inschaling conform cao VVT FWG 35 (min. €1838,58- €2668,93);
  • 8% vakantiegeld en 8,4% eindejaarsuitkering;
  • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting bij diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen;
  • Diverse opleidings- en roulatiemogelijkheden in teams en locaties.

 

Bijzonderheden

Ben jij onze nieuwe collega?
Word jij enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf bij ons werken? Dan nodigen we je van harte  uit om te solliciteren! Wij zijn benieuwd naar jouw talenten en wensen en komen graag met je in contact.

Heb je inhoudelijke vragen, wil je een keertje meelopen of liever eerst een kennismakingsgesprek? Neem dan even contact op met wijkverpleegkundige Marlijn Baak, via 06-23 32 80 56 of coördinator thuiszorg Marloes Morssink via 06- 13 44 55 86. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met het HR team via tel. 0544 – 47 41 00.

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 7 februari via onderstaande sollicitatiebutton.

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

 

 

Type Vacature
Intern nummer 422
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé diverse locaties
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-12-2019
Reageer voor 07-02-2020
Ingangsdatum 01-01-2020
Nummer 50168

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)