Verzorgenden IG (VIG) – thuiszorgteams Apeldoorn-Noord
KleinGeluk

Functieomschrijving

Als verzorgende IG weet je het natuurlijk allang: KleinGeluk begint bij jezelf. Wat jij uitstraalt krijg je elke dag terug. Van cliënten én van collega’s. Daarom doen we er alles aan om jouw werkgeluk zo groot mogelijk te maken. Onze cliënten waarderen de thuiszorg van KleinGeluk met gemiddeld een 8,8! En daar zijn we trots op.

De vraag naar thuiszorg neemt toe. Wil jij hier een bijdrage in leveren en de thuiszorg helpen verder te ontwikkelen? Wij zoeken verzorgenden IG voor diverse thuiszorgteams (de Groene Hoven, het Kristal en Lindenhove) in regio Apeldoorn-Noord. Weet je niet goed hoe je je werk met je gezin kunt combineren? Ben je alleen doordeweeks beschikbaar? Alles is bespreekbaar! Wij bekijken graag met elkaar wat voor jou de ideale invulling is van je werkweek

Wat ga je doen?

Binnen de thuiszorgteams verricht je als verzorgende IG, verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken uit het cliëntdossier. Daarbij is het belangrijk om de zelfredzaamheid van de cliënt te stimuleren. Je hebt daarbij oog voor de beleving door de cliënt en uiteraard voor de professionele uitvoering van de zorg.

Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar. Daarom werken we vanuit ons kantoor welke midden in de wijk en dichtbij de wooncomplexen zijn gesitueerd. Gezelligheid, humor en een fijne samenwerking vinden we belangrijk, waarbij iedereen zijn eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

 • Je bent (bijna) in het bezit van een diploma Verzorgende (IG) niveau 3;
 • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Inschaling

 • Je ontvangt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd), uren in overleg bespreekbaar;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 35, CAO VVT (maximaal € 3.025,81 bij een36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Graag drinken wij een kop koffie samen en gaan we met jou in overleg om de mogelijkheden te bespreken. Wil je een keer meelopen om de sfeer te proeven dan gaan we dit mogelijk maken. Onze manager thuiszorg maakt graag tijd voor je vrij. Je kunt haar bereiken via de Zorglijn, 0800 – 0604. Direct solliciteren kan natuurlijk ook door je cv en begeleidende brief te sturen via de button ‘solliciteren’.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorg
Postcode 7323 AM
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 16-05-2023
Reageer voor 30-06-2023
Ingangsdatum 16-05-2023
Nummer 120161

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk