Verzorgenden IG/(wijk) verpleegkundigen De Koppel Almelo
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wil jij als verzorgende IG/ (wijk)verpleegkundige alle tijd hebben voor de kern van je vak: de zorg voor de cliënt? Kom dan werken in ons zelfsturend wijkteam De Koppel, locatie De Koppel in Almelo.

Wij zijn een zelfsturend wijkteam, maar werken binnen de muren van een gebouw. Dit houdt in dat je op De Koppel kunt wonen en zo nodig zorg kunt ontvangen. Tevens werken wij samen met het RIBW (regionale instelling voor bescherm en begeleid wonen).
Een aantal van onze cliënten woont hier onder de begeleiding van het RIBW en daar verlenen wij de zorg. Binnen De Koppel hebben we met verschillende doelgroepen te maken. Hier wonen cliënten met een VPT/MPT indicatie, maar ook cliënten met een ZVW indicatie. Er zijn ook enkele kamers waar ELV-laag complexe zorg wordt geboden. Vanaf september zullen wij ook gaan samen werken met stichting Leendert Vriel terminale thuiszorg. Er zullen 4 appartement worden gerealiseerd waar wij de zorg gaan leveren. Ons cliëntenbestand is dus erg divers.

Je voert een breedspectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het gehele zorgproces: de intake, indicatiestellingen en het contact met andere eerste- en tweedelijns zorgverleners; De zorgvraag wordt voortdurend aangepast op de zorgbehoefte van de cliënt. Dit wordt samen met de cliënt en zijn naaste gedaan.

Als wijkteam, opereren wij zelfstandig en alle afspraken gaan in onderling overleg. Als team ben je zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Daarom doe je bijvoorbeeld ook de roostering, planning, het opstellen van het assessment en het zorgplan van de cliënt. Wij kiezen de beste vorm van overleg, de frequentie en de locatie.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgenden-ig-wijk-verpleegkundigen-de-koppel-almelo/ 

Functie eisen

Je bent energiek en empathisch. Samenwerken is op je lijf geschreven.
Je bent in het bezit van diploma verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 of 5. Werkervaring in de thuiszorg is een pre. Je werkt zelfstandig maar wel in teamverband. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden want je moet dagelijks kunnen overleggen met (directe) collega's of zorgverleners uit de eerste en tweede lijn. Wij bieden 24 uur zorg dus draaien zelf ook nachtdiensten.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgenden-ig-wijk-verpleegkundigen-de-koppel-almelo 

Inschaling

Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je kunt bezig zijn in de volle breedte van je vak. Je hebt alle vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen. Wat je van ons kunt verwachten, is een hoge mate van vertrouwen!

Maar er is meer:
• Salaris afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring ingeschaald conform de CAO VVT
• Dienstverband voor onbepaalde tijd
• Mobiele telefoon en iPad voor het werk?
• Een actieve personeelsvereniging en budget voor teamuitjes?
• Werktijden wisselen van 4 uur tot 8 uurs diensten

Bij ZorgAccent kennen we een hoog niveau van digitalisering. Iedere zorgverlener werkt met een iPad; niet alleen voor de cliëntadministratie, maar ook om met andere collega's en de directie te communiceren.

Als verzorgende IG/verpleegkundige bij ZorgAccent word je gefaciliteerd in je ontwikkeling. We hebben een eigen leeromgeving waarin jij kunt werken aan jouw deskundigheid. Het dagelijkse praktijk is daarnaast een voortdurende leerschool wat betreft casuïstiek.

Dat onze manier van werken zijn vruchten afwerpt, is wel gebleken. Op zorgkaartnederland.nl hebben wij een mooie cliënttevredenheidscore! Hier ga jij als verzorgende IG/ Verpleegkundige verder aan bijdragen!

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/verzorgenden-ig-wijk-verpleegkundigen-de-koppel-almelo 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 17-06-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 19-07-2022
Nummer 111815
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent