Verzorgingsassistent Reestlanden
Cosis

Wat vinden we belangrijk?

Het team van locatie de Reestlanden is op zoek naar een Verzorgingsassistent voor 28 uur per week.

De cliënt:
Ik woon op een locatie voor de ouder wordende cliënten. We hebben een gezamenlijke huiskamer en dat vind ik fijn, want ik vind het namelijk belangrijk om gezellig samen dingen te kunnen doen. Ik heb hulp van de begeleiding nodig bij het aan- en uitkleden en bij mijn lichamelijke verzorging. De begeleiding maakt tijd voor mij als ik verdrietig ben en dat vind ik erg prettig, want ik merk dat ik niet alles meer begrijp. Bij hen kan ik op zon moment mijn verhaal kwijt.

Jouw collega's:
Als collega ben je oplettend tijdens het ondersteunen van onze cliënten bij de dagelijkse activiteiten en bij het verstrekken van voeding. Je signaleert wanneer er bijzonderheden zijn met betrekking tot het welbevinden van de cliënt en rapporteert daar tijdig over aan ons. Omdat je helpt bij het ondersteunen van de dagelijkse levensverrichtingen en van de huishoudelijke werkzaamheden, vinden we het belangrijk dat je systematische en hygiënisch werkt. We staan nooit alleen op de locatie daarom vinden we humor, creativiteit en enthousiasme belangrijk tijdens onze werkzaamheden.

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde relevante opleiding op mbo-niveau 2.
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Flexibele instelling in verband met onregelmatige diensten.
  • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Dezelfde salarisschaal als je collegas verzorgingassistent minimaal € 1.873,- en maximaal € 2.659,- volgens FWG 25 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
  • Je krijgt interessante extras zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
  • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer voor vrijdag 8 juli 2022. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 12 juli aanstaande.

Je kunt solliciteren via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Femke Gommer, teamcoördinator op telefoonnummer 06 233 465 34. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een whatsapp bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Breng een bezoek aan de website van locatie Reestlanden. Op deze locatie komt clientprofiel Geesje het meest voor. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan hier!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2466
Organisatie Cosis
Locatie Reestlanden
Postcode 7941 EX
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 23-06-2022
Reageer voor 09-07-2022
Nummer 111963

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis