VIG en VPK in de ouderenzorg
Baalderborg Groep

Ben jij klaar voor uitdaging en heb je affiniteit met ouderen? Dan zoeken wij jou!

Voor de ouderenzorg met locatie Muldershoek in Bergentheim zoeken wij nieuwe collega’s.

Verzorgende IG & Verpleegkundige MBO

Beide functies zijn voor 24- 28 uur per week

Waar ga je werken?
Je kan ingezet worden, passende bij jou kwaliteiten, binnen ouderenzorglocatie Bergentheim.
Op deze  locatie wordt een breed pakket aan diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn: verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, aanvullende verpleeghuiszorg, zowel intramuraal als extramuraal en thuiszorg geboden.
Wij vinden het belangrijk dat de bewoner zo lang mogelijk de eigen regie op diens leven houdt. De zorgvraag van de cliënt staat bij ons dan ook voorop. We betrekken mantelzorgers en vrijwilligers zo optimaal mogelijk bij het zorgproces. De activiteiten bieden we op vraag aan.

Wat ga je doen?
Als zorgprofessional zorg jij voor de beste ondersteuning van de cliënt. De kwaliteit van leven van de cliënt staat daarbij altijd voorop. Eigen regie van de cliënt is belangrijk.
Naast het leveren van kwalitatieve zorg heb je nog een belangrijke rol.  Jij bent de vakkundige zorgverlener en daarmee de spil in het zorgproces.  Jij weet wat jouw cliënt nodig heeft en handelt daar naar. Je bevordert en bewaakt de kwaliteit van zorg en bent aanspreekpunt voor de cliënt en diens familie.  Samen met je collega’s werk je volgens het zorgplan en vastgestelde afspraken. Met je team regel je de zorg en signaleer je veranderingen.
Jij bespreekt continu de veranderingen in de gezondheidssituatie.  Daarbij verlies je het netwerk rondom de cliënt niet uit het oog.  Samen kijk je naar wat het beste is voor de cliënt, je stimuleert daarbij de eigen verantwoordelijkheid  Jij bent een samenwerkingspartner je rapporteert, overlegt en draagtover.Je kunt het gastvrijheidsconcept omzetten naar de uitvoering van de zorg en in de omgang met collega’s.

Voor de functie van VIG geldt dat de nadruk ligt op de regievoering van de individuele client. Voor de functie van verpleegkundige geldt dat de nadruk ligt op de regie over de groepszorg. Hierbij denkend aan de coördinatie over MDO’s en WZD.

Wat breng je mee?
Voor verzorgende IG minimaal een afgeronde MBO opleiding niveua 3 Je hebt werk en denkniveau mininmaal niveau 4. Je ben initiatiefrijk en proactief. Een open werkhouding waarin je open staat in het geven en ontvangen van feedback
Voor verpleegkundige minimaal verpleegkundige opleding MBO 4 en je bent BIG geregistreerd.
Je vindt het leuk om in een zelfstandig team te werken, je bent flexibel qua inzetbaarheid en je bent bereid alle diensten (3-8 uur per dienst) te werken . 

Wat hebben we je te bieden?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg.
Het salaris voor VIG is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.993,00.
Het salaris voor VPK is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3.289, 00 De overeenkomst wordt in eerste instantie voor een periode een jaar aangeboden met mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Wat je nog meer moet weten.
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Spreekt jou het werken met ouderen? Aarzel dan niet en kom solliciteren.

We vragen jou om te reageren via onze site www.baalderborggroep.nl/werken-bij. We ontvangen graag jouw CV en we zijn nieuwsgierig naar jouw motivatie.

Wacht niet te lang met reageren, want wij nodigen geschikte kandidaten uit voor een gesprek en sluiten de procedure zodra wij deze gevonden hebben.

Heb je nog vragen, stel ze gerust aan Miranda v.d. Fels, teamleider Muldershoek:
06-10561576

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, Ouderenzorg diverse locaties
Postcode 7701 LR
Stad Dedemsvaart
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Miranda v.d. Fels 06-10561576
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 19-11-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 10-12-2021
Nummer 73033
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep