Voedingsassistent
Roessingh, centrum voor revalidatie

Binnen de verpleging en verzorging van de volwassenrevalidatie van Roessingh zoeken wij een

Voedingsassistent

Voor 7 uur per week

Werkzaamheden

Je bent werkzaam binnen de volwassenrevalidatie als voedingassistent en bent in deze functie verantwoordelijk voor het verzorgen van maaltijden, dranken en tussentijdse verstrekkingen voor patiënten. Je ondersteunt waar nodig patiënten tijdens de maaltijd samen met een verpleegkundige. Naast het verstrekken van de maaltijden behoort ook het afruimen en schoonmaken tot de werkzaamheden. Wij stellen hoge eisen aan hygiëne en ordelijkheid.

Wij zoeken

Een enthousiaste persoon met affiniteit voor de doelgroep, voeding en diëten. Je vindt het leuk om een huiselijke sfeer te creëren rond de maaltijden. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en bent geduldig en enthousiast. Je bent op de hoogte van de hygiëneregelgeving HACCP. Voor een goede communicatie met de patiënt kan je goed luisteren en beschik je over tact en invoelingsvermogen.

Bij een oproep zijn de werktijden wisselend. Met de avondmaaltijd van 16.00 tot 19.30 uur, in het weekend van 07.30 tot 10.30 uur en door de week in diensten van 07.00 tot 14.00 uur.

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Afhankelijk van ervaring zal inschaling plaatsvinden in FWG 25. Op de arbeidsovereenkomst is de CAO-Ziekenhuizen van toepassing.

Sollicitatie

Uw schriftelijke sollicitatie kunt u tot en met 28 september aanstaande richten aan de afdeling Personeel en Organisatie t.a.v. mevrouw Kim Braamhaar via www.zorgselect.nl, vacaturenummer. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 6 oktober aanstaande.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Informatie over deze vacature kan je verkrijgen bij de teamleider Stefani ten Elsen. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-40507822 (niet op woensdag).
Functie(s) Voedingsassistent
Publicatiedatum 13-09-2022
Reageer voor 29-09-2022
Nummer 113941
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie