Vrijwillige belmaatjes
Zorggroep Manna

Vacature

Voor cliënten die zich eenzaam voelen, zijn wij op zoek naar vrijwillige belmaatjes. Als belmaatje maak je een belangrijk verschil door te bellen met mensen die zich eenzaam voelen. Je biedt een luisterend oor en/of maakt een gezellig praatje. Voor de mensen die je belt is dit een belangrijk en gezellig moment in hun vaak lege dag. 

Je word één op één gekoppeld aan één of meerdere cliënten die je op regelmatige basis belt. Een laagdrempelige manier om je tijd vrijwillig in te zetten, vanuit huis - maar waardevol voor onze cliënten die vaak verlegen zitten om een praatje! 

Functie – eisen en aanbod

Jij:

  • Bied een luisterend oor
  • Makkelijk een gesprek aangaan
  • Hebt hart voor de medemens en wilt verschil maken in het bestrijden van eenzaamheid
  • Bent in het bezit van een eigen telefoon

Wij:

  • Voorzien jou van tips & trucs om dit vrijwilligerswerk goed uit te voeren
  • Stellen een vrijwilligersvergoeding beschikbaar
  • Bieden jou een waardevolle vrijwilligersplek in onze mooie organisatie

Werktijden

Flexibel, zelf in te plannen, in overleg met degene die je gaat bellen. 

Voor informatie of aanmelden kun je het contactformulier hieronder invullen of mailen naar [email protected], bellen naar 053-3030600 en vragen naar de coördinator vrijwilligerswerk. Graag aangeven of je interesse hebt voor intramuraal of extramuraal. Dan krijg je de juiste coördinator aan de telefoon.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Vrijwilligerswerk
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Functie(s) Vrijwilliger
Publicatiedatum 26-04-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 26-04-2022
Nummer 110373
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna