Vrijwilligerscoördinator
Kleingeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk is goed thuis in de wijken van Apeldoorn en biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Kies voor werk dat gelukkig maakt!
Op zoek naar een afwisselende baan, waarin jij het eerste aanspreekpunt bent voor de inzet van vrijwilligers binnen KleinGeluk, dan hebben wij een geschikte functie voor jou!

Wij zijn per 1 mei 2021 ter vervanging van ziekte en zwangerschapsverlof voor de duur van 7 maanden op zoek naar een enthousiaste en ervaren 
Coördinator vrijwilligers voor 20 uur per week, die de inzet van vrijwilligers organiseert en coördineert.

Wat ga je doen?

Het team van coördinatoren vrijwillige inzet bestaat uit 3 collega’s en ben je samen met je collega’s, hét aanspreekpunt voor het organiseren en coördineren van de vrijwilligers binnen KleinGeluk.
Je inventariseert de vraag naar vrijwillige inzet en werft & selecteert de juiste kandidaten. Je voert intakegesprekken en bepaalt de wensen en de geschiktheid. Vervolgens koppel je de vrijwilliger aan de vraag binnen de zorgteams en ben je het aanspreekpunt voor alle disciplines die met vrijwilligers werken of daar vragen over hebben. Je ondersteunt hen waar nodig. Ook beheer je de pool van vrijwilligers en ben je het aanspreekpunt op organisatorisch vlak (o.a. door- en uitstroom).

Je organiseert bijeenkomsten, zit vergaderingen voor, behoudt het overzicht en inventariseert scholingsbehoeftes en organiseert scholingen voor vrijwilligers. Ook ontwikkel je mede het beleid van vrijwillige inzet op operationeel niveau, draagt bij aan de implementatie en voert deze uit.

Tevens onderhoud je nauw contact met de (locatie)managers en externen, waaronder scholen en vrijwilligersorganisaties.
Ook signaleer je knelpunten en doet verbetervoorstellen. Daarnaast neem je deel aan interne projecten en werkgroepen met samenwerkingspartners.

In de functie verzorg je tevens de administratie rondom de inzet van vrijwilligers. Je zorgt voor de registratie, stelt vrijwilligersovereenkomsten op, verwerkt mutaties en beheert deze in het registratiesysteem AFAS.

De coördinator vrijwillige inzet ontvangt hiërarchisch leiding van de Manager Wonen, Welzijn en Zorg.

Functie eisen

 • Je beschikt minimaal over een relevante afgeronde mbo 4 opleiding, aangevuld met kennis en meerdere jaren ervaring op het gebied van vrijwillige inzet;
 • Je hebt kennis en ervaring met onze doelgroep;
 • Je hebt kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van vrijwillige inzet;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van de Sociale kaart in Apeldoorn;
 • Je bent communicatief sterk, enthousiast en een prettige gesprekspartner;
 • Je kunt zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid;
 • Je toont initiatief, bent integer en weet met enthousiasme de vrijwilliger te binden aan de organisatie.

Inschaling

 • Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende baan;
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst  vanaf 1 mei 2021 voor de duur van 7 maanden;
 • Een parttime dienstverband, voor 20 uur per week;
 • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 45, cao VVT (maximaal € 3.264,29 bij een 36-urige werkweek);
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Is deze uitdaging jou op het lijf geschreven? Dan maken wij graag kennis met jou! Reageren kan tot vrijdag 16 april.

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met je aanstaande collega’s Yvonne Porn of José Huisink, bereikbaar via de Zorglijn 0800 – 0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

De vacature wordt zowel gelijktijdige intern als extern uitgezet.

Type Vacature
Organisatie Kleingeluk
Locatie Woonzorgcentrum De Matenhof + Thuiszorg
Postcode 7329GR
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij KleinGeluk - Afdeling P&O Danielle van der Werf (0800-0604)
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-04-2021
Reageer voor 16-04-2021
Ingangsdatum 01-05-2021
Nummer 64263

Kleingeluk

GELUKSBRENGERS gezocht. Wij zijn KleinGeluk! Dé Apeldoornse ouderenzorgorganisatie ontstaan uit De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. Zorgen voor ouderen is zoveel meer dan iemand aankleden, een bed verschonen en de administratie bijhouden. Het gaat om de mooie momenten tussen de regels door. Je weet wel, van die kleine dingen die een dag de moeite waard kunnen maken. Het is dan ook onze missie om cliënten natuurlijk de juiste zorg te verlenen, maar ook net dat beetje extra te geven. Met een klein gebaar voor een glimlach te zorgen. Dat kleine geluksgevoel te brengen. Met dagelijkse geluksmomentjes die van onschatbare waarde zijn. Zo maken wij het verschil. Kom jij ons daarbij helpen? Werken in de ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Daarom werk je bij KleinGeluk kleinschalig. Medewerkers die zich echt thuis voelen, daar doen we het voor. We bieden veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden. En onze locaties zijn goed bereikbaar, of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de auto komt.

Meer over Kleingeluk