(waarnemend) Geneesheer-directeur
Tactus Verslavingszorg

Psychiater [de; m,v ] : een arts die zich heeft gespecialiseerd in de psychiatrie een psychiater is een medisch specialist.

Bij dé specialist in de verslavingszorg kun je nog een stap vérder gaan: wordt (waarnemend) geneesheer-directeur

(waarnemend) Geneesheer-directeur
 (8 - 36 uur)

De verslavingszorg heeft zich in de afgelopen tijd in medische psychiatrische zin behoorlijk ontwikkeld. Verslavingspsychiatrie is daarmee een integraal onderdeel geworden van de behandeling van cliënten met een verslavingsprobleem.

Voor veel psychiaters is het daardoor een interessant en uitdagend werkveld geworden want je krijgt met bijna alle psychiatrische stoornissen te maken. Wetenschappelijk gezien is de verslavingszorg volop in ontwikkeling, maar er wordt ook een beroep gedaan op je creativiteit omdat nog niet alles in protocollen is vastgelegd.

Tactus is een van de grotere instellingen in de verslavingszorg in Nederland die zich kenmerkt door zo goed mogelijk “dubbeldiagnoses” te behandelen, al dan niet gezamenlijk met verschillende ggz partners. Tevens is Tactus een samenwerkingspartner van NISPA en hebben we een TopGGZ keurmerk voor verslaving & LVB. Tactus heeft een enthousiaste vakgroep van psychiaters, die samen met de andere vakgroepen de verplichte verslavingszorg zo goed mogelijk probeert vorm te geven en verder te ontwikkelen.

Graag biedt Tactus jou de mogelijkheid en de vrijheid om ons mee te nemen in jouw visie op de invulling van deze mooie rol in onze organisatie. Naast de uitvoering van het specialisme in één of meerdere van onze zorgpaden of klinieken kun je bij ons voor een nader te bespreken aantal uren óók (waarnemend) geneesheer-directeur zijn.

Je krijgt daarbij de mogelijkheid om de inhoud van de functie van (waarnemend) GD-er op jouw manier te vertalen naar de uitvoering van de bijbehorende taken. De algemene gang van zaken en het terrein van zorg en de verlening van verplichte zorg is jouw verantwoordelijkheid, de uitvoering, de verdere ontwikkeling vormgeven en de naleving van de in de WvGGZ gestelde bepalingen behoren jou toe.

De meerwaarde die je meeneemt

Wij zien als geen ander de meerwaarde van de kracht die je als professional meeneemt en zijn dan ook erg nieuwsgierig hoe je invulling wil geven aan deze functie.

Heb jij, net als Tactus, de gedreven motivatie om dé specialist te zijn en je verder te ontwikkelen en te verdiepen in de verplichte behandeling van verslaafde cliënten? Dan willen we graag met jou in gesprek.

Als geneesheer-directeur (GD) word je benoemd door de RvT. Er is sprake van een eigen bevoegdheid en samen met de Bestuurder leg je verantwoording af aan de RvT.

Wij bieden je

Tactus biedt je de mogelijkheid om regisseur te zijn van de volgende stap in je carrière.

  • Een salaris, zoals is afgesproken in de cao GGZ conform salarisschaal medisch specialisten
  • Een toeslag voor de werkzaamheden als GD
  • Flexibele werktijden
  • Mogelijkheden voor eventuele verdere bij- en nascholing
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ
  • Collectieve kortingen op (zorg)verzekeringen
  • Een regeling voor fiscaal voordelig sporten of het voordelig aanschaffen van een fiets, laptop, tablet of weekendje weg

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Dat zouden we leuk vinden!

Even goed om te weten:
Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-076
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Deventer, locatie Keulenstraat - Hoofdkantoor
Postcode 7418ET
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Inlichtingen verkrijgbaar bij Ruud Rutten, bestuurder, 06-53225463
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 22-04-2020
Ingangsdatum 1 oktober 2020
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 52664
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg