Waarnemend huisarts/HIDHA 3 dagen per week
Federatie Eerstelijnzorg Almelo

Functieomschrijving

Onder de rook van de Sallandse Heuvelrug zijn sinds 1 januari 2020 de huisartsenpraktijken in Hellendoorn gefuseerd tot groepspraktijk de Wippenbelt. Het team bestaat uit 3 huisartsen (praktijkhouders), 2 POH-S, 1 POH-GGZ , 1 POH-jeugd en 6 assistentes, waarvan 1 ook praktijkmanager is. Graag willen wij ons team versterken met een 4e huisarts.

We bieden je een plek voor 3 dagen in de week. Aanvankelijk zal dit in de vorm van waarnemen of loondienst zijn. Bij wederzijds bevallen is er de mogelijkheid om toe te treden tot de maatschap. 

 

Functie eisen

Ben jij een enthousiaste huisarts die het vak in zijn volle breedte wil uitvoeren en zich thuis voelt in een gemoedelijke dorpspraktijk, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Inschaling

n.o.t.k.

Bijzonderheden

Bij vragen of interesse kan je contact opnemen door een mail te sturen naar info@wippenbelt.nl of te bellen met Diane Steen 06-23642760.

 

Bernarda Heslinga
Marcia Doeleman
Diane Steen

Type Vacature
Organisatie Federatie Eerstelijnzorg Almelo
Locatie Huisartsenpraktijk De Wippenbelt te Hellendoorn
Postcode 7447 RA
Stad Hellendoorn
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 27-10-2020
Reageer voor 17-12-2020
Ingangsdatum 27-10-2020
Nummer 55623
Doorsturen Bekijk PDF

Federatie Eerstelijnzorg Almelo

De Federatie Eerste Lijnszorg Almelo, FEA, is een faciliterende organisatie (verbonden aan de huisartsenpost Almelo) die als focus beleidsontwikkeling heeft en beleid realiseert op strategisch niveau voor de lange termijn in de huisartsenzorg in Almelo en omstreken. De FEA is de werkgever voor de functie van coöperatiemanager die vanuit de FEA op coöperatief niveau gedetacheerd wordt om op coöperatief niveau bij huisartsen beleidsontwikkeling en implementatie op tactisch en operationeel niveau te realiseren. Voor de FEA worden beleidsvoorbereidende activiteiten verricht

Meer over Federatie Eerstelijnzorg Almelo