WEEKEND-/VAKANTIEKRACHT FACILITAIR
Liberein

Wil je lekker bijverdienen deze zomer? Kom dan werken in ons facilitaire team! Hieronder vallen onder andere de afdelingen huishouding, linnendienst en logistiek.

Wat bieden wij?                                                                           Wat vragen wij?              

√  Uren in overleg                                                                         √  Beschikbaarheid           

√  Een goed salaris, hoeveel? 👇                                            √  Commitment

√  Een vakantiebaan waarbij je op tijd begint en op tijd klaar bent                    

√  Of flink cashen door fulltime aan de slag te gaan

Wat ga je doen?
In de zomerperiode (juli tot oktober) draai je mee in de facilitaire diensten. Je werkt in de huishouding, linnendienst of logistiek. Op zoek naar meer afwisseling? Je kunt ook op verschillende diensten worden ingezet. Belangrijk is dat jij goed zelfstandig kunt werken en van aanpakken weet!

In de huishouding maak je de woning van onze bewoners en de algemene ruimten schoon. Binnen de linnendienst sorteer, registreer, nummer en verstrek je kleding van de cliënten. Je controleert gewassen linnengoed en kleding bij terugkomst van de wasserij en zorgt voor het verspreiden en opbergen van de schone kleding. Past het sjouwen met diverse goederen jou beter? Dan kies je voor de logistieke dienst.

Je werkt verschillende diensten (’s ochtends, ’s middags of de hele dag) volgens rooster. Je rooster is ver van te voren beschikbaar, dus genoeg tijd om naast je werk leuke dingen te plannen! Je bent in de vakantieperiode minimaal 4 aaneengesloten weken beschikbaar.

Daarnaast zijn wij voor de maand augustus op zoek naar een vakantiekracht voor 32 uur per week die zich gaat bezighouden met het wekelijks doorspoelen en temperaturen van de kranen op de verschillende locaties. 

Wat breng je mee?

  • Je beschikt minimaal over MBO werk-/denkniveau en je vindt het werken met ouderen leuk;
  • Je ben klantvriendelijk en je hebt een energieke en frisse persoonlijkheid;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en weet van aanpakken.

Werk je langer dan 6 weken, dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Wat bieden we

Nieuwsgierig?
Bel dan met Anne Claire Blom, HR Consulent, tel 06-17298449. Zij vertelt je graag wat het vakantiewerk bij Liberein zo leukt maakt. 

Geïnteresseerd? 
Reageer dan direct! Je kunt reageren via de button 'solliciteren' of mail naar [email protected]

Type Vacature
Intern nummer 2022-48
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anne Claire Blom, HR Consulent, tel. 06-17298449
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 29-03-2022
Ingangsdatum Zomer 2022
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 109365

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein kijken we graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen we zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt ons werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.  

We zijn er voor - voornamelijk - ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Meer over Liberein