Weekendbaan / Witte Raaf / uren i.o.
Elver

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende avond- en weekendbaan naast jouw vaste baan of wil je nu al ervaring opdoen naast jouw huidige studie? Lees dan meteen verder!

Je gaat aan het werk voor Elver binnen de Witte Raaf dit is een nieuwe woongroep met drie bewoners. Samen zijn wij er voor onze mannelijke bewoners van tussen de 22 - 34 jaar met een zeer complexe zorgvraag. Denk hierbij aan de begeleiding voor moeilijk verstaanbaar gedrag. De bewoners vinden het erg prettig als jij als begeleider in de buurt bent en wij kijken daarbij naar de vraag achter het gedrag.

Wij werken vanuit de Triple C gedachte. Dit betekent dat je als begeleider een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie hebt met de bewoners. Het dagprogramma helpt onze bewoners het gewone leven te ervaren aan de hand van betekenisvolle activiteiten. Denk hierbij aan boodschappen doen buiten het terrein, elke dag samen koken en lekker wandelen op ons mooie terrein. Wij kijken naar hoe onze bewoners zich voelen en op basis daarvan delen wij de dag in. Samen zijn wij 100%. Het kan zijn dat de bewoners de ene dag voor 80% iets zelf kunnen doen en de volgende dag voor 20%, maar wij geven ze altijd het gevoel dat ze zoveel mogelijk zelf hebben gedaan. De bewoners krijgen een zinvolle dagbesteding binnen Elver.

Waarom hier werken?
Wij bieden jou de kans om nu al werkervaring op te doen binnen de gehandicaptenzorg tijdens jouw huidige opleiding. Mocht je een parttime baan zoeken naast jouw huidige baan, dan is dit zeker een manier om Elver te leren kennen voordat je de overstap maakt. Het is bij de Witte Raaf mogelijk om in het weekend diensten van 7,5 uur te werken.

Wij proberen binnen de Witte Raaf een huiselijke werksfeer te creëren. We trekken waar het kan ook op met verschillende buurtgroepen, waarbij we samen bijvoorbeeld naar ons restaurant Banningshof (op het terrein) gaan om koffie te drinken.

Wat ga je doen?
Binnen een zelfstandig werkend team ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor jouw woongroep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond- avond slaap en -weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega's. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega's invulling geeft aan de dag.

Wat vragen wij van jou?
  • Het is belangrijk dat je samen kan werken met je collega's, omdat je samen verantwoordelijk bent binnen een zelfstandig werkend team.
  • Je voert de werkzaamheden uit volgens de regels en instructies van Elver en houdt hierbij rekening met de individuele zorgplannen van de bewoners. Jij mag hierbij initiatief nemen door dagelijkse problemen zelf op te lossen en kan hierbij terugvallen op jouw collega's.
  • Je bent beschikbaar voor avonden, weekenden en vakanties.
  • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een diploma vanaf niveau 3. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Sociaal Pedagogisch Werk (SPW), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Pedagogiek, Social Work, Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Wat bieden wij jou?
  • Samen met ons stem jij jouw contract af.
  • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
  • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, maar als het van beiden kant goed bevalt dan zetten wij deze graag om naar onbepaalde tijd.
  • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
  • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
  • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de uren en mogelijkheden binnen Elver.

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Lieke van Halteren lvhalteren@elver.nl of stuur een WhatsApp bericht via 06 - 12 40 14 69.

Je hebt tot dinsdag 26 oktober 2021 de tijd om te reageren op deze vacature.
De datum voor de selectiegesprekken volgt.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Witte Raaf khoftijzer@elver.nl of lvhalteren@elver.nl

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 12-10-2021
Reageer voor 26-10-2021
Nummer 71807

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver