Weekendhulp Begeleider
Aveleijn

Wil jij graag ervaring op doen in de zorg én een zakcentje bijverdienen?  

Voor onze locatie De Gravenallee in Denekamp zoeken wij begeleiders voor in het weekend  
(Je werkt om het weekend) 

Volg jij de opleiding Social Work, HBO-V of heb jij een MBO agogische zorg-opleiding afgerond?  

Wij ontmoeten jou graag! 

Waar ga jij aan het werk? 

Op deze unieke plek – op het terrein van het Klooster Denekamp – biedt Aveleijn een woon- en werkplek voor 35 cliënten. De Gravenallee bestaat uit zes woongroepen. De locatie ligt in een natuurlijke omgeving. Cliënten verblijven hier in alle rust, de zorgtoppers hebben tijdens het werk het gevoel ‘in een andere omgeving’ te zijn. Vanuit de woonlocatie kijk je uit op de boerderij, de grasvelden en zie je hoe cliënten de boerderijdieren verzorgen, hout kloven en andere (buiten)activiteiten ondernemen. In het werk begeleid je deze cliënten door de hele dag heen.    

Cliënten van Gravenallee ontvangen door de geïndiceerde complexe zorgvraag (VG 7) (intensieve) begeleiding en zorg op maat. Dit betekent dat de zorg wat van jou vraagt. Jij als écht zorgtopper deinst hier echter niet voor terug. Hier ligt voor jou juist de uitdaging, dus daar stroop jij de mouwen voor op en bijt jij je in “vast”. Alle inzet die je toont is op ondersteunen, ontmoeten en ontwikkelen, dat gaat over jou én de cliënt.  

Waarom werken bij De Gravenallee? 

  • De functie is interessant, afwisselend en leerzaam. Iedere cliënt krijgt persoonlijke begeleiding en heeft te maken met een andere problematiek, begeleidingsstijl, methode en/of werkwijze; 
  • Bij de Gravenallee volg je het dagritme van de cliënt. Dit betekent dat je zowel op de woongroep als bij de dagbesteding wordt ingezet. Geen dag is hetzelfde; 
  • Jij krijgt ruimte om een eigen draai te geven aan de geboden zorg; 
  • Jij werkt bij De Gravenallee ook aan je eigen skills en persoonlijke ontwikkeling. 

Wat mag je verder van Aveleijn verwachten? 

Goed werkgeverschap staat hoog op de agenda bij Aveleijn. Onze missie en kernwaarden – ontmoeten, ontwikkelen en ondersteunen – staan dan ook niet alleen voor de cliënt centraal, maar zeker ook voor onze medewerkers. Binnen Aveleijn wordt gekeken naar wie jij bent, welke doelen jij hebt en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Verder bieden wij jou: 

  • Leuke én leerzame bijbaan in het weekend; 
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg; 
  • Salaris conform functiegroep 35 o.b.v. achtergrond en ervaring (max. €3.105,- o.b.v. 36 uur) voor de functie van begeleider. 

Interesse? Solliciteer! Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Janneke Veldhuyzen, locatiemanager, via 06 51 50 24 11. Voor algemene informatie over onze openstaande vacatures zijn onze recruiters bereikbaar via [email protected] of telefonisch via 06-57381173. 

Op de hoogte blijven van onze vacatures? Meld je aan voor onze vacaturenieuwsbrief

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Gravenallee in Denekamp
Postcode 7591 PE
Stad Denekamp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Janneke Veldhuyzen via 06 51 50 24 11
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 16-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 10-06-2023
Nummer 120105
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn