Weekendkracht bij Frion!
Frion

Hey jij! Frion biedt jou dé perfecte baan om te combineren met je studie! Je komt terecht in een leuk team waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en werkervaring kunt opdoen. 

In deze omgeving kom je te werken

Op onze locaties wonen óf logeren verschillende doelgroepen, waaronder kinderen, jongeren en/of volwassenen. Jij begeleidt en ondersteunt de cliënten doordeweeks, in de avonden en/of in het weekend. De cliënten op onze locaties hebben een licht-, matig- of ernstig verstandelijke beperking. Meer informatie over de verschillende doelgroepen kun je vinden onderaan deze vacature.

Hoe ziet jouw rol er uit

Als weekendkracht bij Frion zullen jouw taken afhankelijk van de doelgroep zeer divers zijn. Zo kan het zijn dat je de bewoners ondersteunt met bijvoorbeeld spelletjes spelen, het wassen, aankleden, boodschappen doen of een wandeling maken in de buurt. Samen met jouw collega’s lever jij een bijdrage aan goede zorg voor onze cliënten!

Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur een berichtje naar 06-30990328.

Wat bieden wij

  • Een jaarrooster zodat jij werk en privé goed kunt combineren! Dit rooster bestaat uit 4 en 8-uursdiensten, zodat jij meer rust en regelmaat ervaart in je werk en wij jou een groter contract kunnen bieden;
  • Een contract waarbij we de uren graag in overleg met jou afspreken, zodat jij genoeg tijd overhoudt voor je studie en vrienden;
  • Een salaris conform de cao Gehandicaptenzorg FWG 30. Dit komt neer op €12,21 per uur! Daarnaast krijg je een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen;
  • Een reiskostenvergoeding conform de cao gehandicaptenzorg waarbij Frion afhankelijk van jouw reisafstand (woon-werk) een tijdelijke aanvulling biedt en een volledige vergoeding als je reist met het openbaar vervoer;
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Een uitgebreid aanbod aan leuke opleidings- en leermogelijkheden (waaronder reguliere opleidingsroutes, interne methodiektrainingen, intervisies, leercafés en collegeavonden).

Wat vragen wij

  • Je vindt het leuk om te werken met mensen met een verstandelijke beperking;
  • Je volgt een opleiding op minimaal niveau 3 werk- en denkniveau;
  • Je ziet werk liggen en pakt dit enthousiast op;
  • Je kunt op onregelmatige werktijden werken (met name de avonden, weekenden, schoolvakanties en feestdagen).

LVB: Mensen met een licht verstandelijke beperking hebben een ontwikkelingsleeftijd tussen de 7 en 11 jaar. Deze doelgroep heeft ondersteuning nodig bij sociale contacten en/of het oplossen van conflicten. Als begeleider van LVB cliënten biedt jij een veilige omgeving, waarin het belangrijk is dat zij de mogelijkheden en stimulans krijgen om te leren en ontwikkelen.

MVB: Mensen met een matig verstandelijke beperking hebben een ontwikkelingsleeftijd tussen de 4 en 7 jaar (kleuterfase). Bij deze mensen is er vaak sprake van problemen in motoriek, spraak, geheugen en het ingoede banen leiden van emoties. Dit kan leiden tot onaangepast gedrag zoals impulsiviteit, agressie of problemen in sociale interactie.

EVB: Mensen met een ernstig verstandelijke beperking hebben een ontwikkelingsleeftijd tot ongeveer vier jaar. Daarbij komen motorische beperkingen vaak voor, waardoor mensen niet zelfstandig of zonder hulpmiddelen kunnen lopen en/of zitten. Ook zintuiglijke beperkingen (in bijvoorbeeld zicht, gehoor, tast en reuk/smaak) komen voor. De mensen met een EVB praten over het algemeen weinig en communiceren, indien mogelijk, met hun lichaamstaal. Mensen met een ernstig verstandelijke beperking hebben ondersteuning nodig bij alle aspecten van het dagelijkse leven.

Over Frion 

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion , locaties regio Zwolle
Postcode 8021 ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 01-11-2022
Reageer voor 28-12-2022
Ingangsdatum 01-11-2022
Nummer 115125
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion