Weekendkrachten Angeli Custodes Raalte
ZGR

Functieomschrijving

Voor onze ontmoetingsruimte “de Rik” op de locatie Angeli Custodes zijn wij op zoek naar weekendkrachten die onze gastvrouwen willen ondersteunen in de algemene werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het dekken van de tafels, het opdienen van eten tijdens het diner, afwassen, opruimen en lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Functie eisen

Je bent minimaal 16 jaar, klantvriendelijk, flexibel en correct.

Je hebt ervaring met huishoudelijke taken en wat natuurlijk héél belangrijk is:
je weet van aanpakken!

Het betreffen diensten van 10:30 tot ongeveer 15:00 uur waarin wordt geprobeerd te werken in poolverband, waarbij je de ene week op de zaterdag werkt, de andere week op de zondag en het derde weekend vrij bent.

Daarnaast zijn wij op zoek naar weekendhulpen voor schoonmaak van de algemene ruimten. Hierbij zijn de werktijden op zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zondag van 11:00 tot 18:00 uur.

Inschaling

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris is gebaseerd op het wettelijk minimum loon en wordt aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

 

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Angeli Custodes in Raalte
Postcode 8101AP
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij de gastvrouwen, tel.nr. 088-6564200
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Medewerker facilitair
Publicatiedatum 06-02-2019
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 25-02-2019
Nummer 43529
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR