Welzijnscoach
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij passie voor het creëren van een dag vol met glimlachende cliënten?
 • Heb jij vernieuwende ideeën, bruisende energie en hart voor ouderen?
 • Heb jij affiniteit met de PG?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Als Welzijnscoach  sta je te popelen om de spil te zijn rondom welzijn op de locatie St. Elisabeth en de Wieken in Goor. Je ondersteunt, adviseert en coacht zorgteams, vrijwilligers en mantelzorgers om de activiteiten rondom welzijn op een zo optimaal mogelijke manier vorm te geven, dat deze aansluiten bij de belevingswereld van de cliënt(en) en hun familie.

Het is belangrijk dat je voor deze functie flexibel inzetbaar bent. Vaak werk je in de ochtenden of de middagen, veelal op doordeweekse dagen en waar nodig in de avond of weekend. Je werkt samen met 2 andere collega Welzijnscoaches. Het is een team volop in ontwikkeling. Wat betekent dat er altijd leuke en goede ideeën gedeeld worden, veel activiteiten worden geregeld en jullie als collega’s altijd voor elkaar klaar staan om de cliënten een fantastisch moment te laten beleven!

Jij bent iemand die rustig is in doen en laten, maar je bent wel proactief en besluitvaardig. Je bent communicatief vaardig en daadkrachtig. Jij bent iemand die zaken geregeld krijgt!

Wie ben jij

Je hebt een afgeronde Opleiding activiteitenbegeleider (MBO Niveau 4)

 • Je hebt ervaring met ouderen en kennis van de doelgroep PG cliënten
 • Je bruist van de vernieuwende ideeën, mogelijkheden en je staat te popelen om te beginnen!
 • Je bent digitaal vaardig, je hebt ervaring met het uitwerken van ideeën, en plannen van activiteiten met behulp van de computer
 • Je hebt kennis van de sociale kaart van de Hof van Twente
 • Je hebt ervaring met het coachen en adviseren van zorgcollega’s, vrijwilligers en mantelzorgers
 • Je hebt humor en je hebt een energieke uitstraling
 • Je bent communicatief zeer vaardig en natuurlijk ben je onwijs goed in het regelen van zaken.
 • Jij weet hoe je een glimlach weet te krijgen bij de cliënten
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in het werkgebied Hof van Twente

Wat vind je bij ons

 • De plek om je vernieuwende ideeën, je bruisende persoonlijkheid en positieve energie om te zetten naar een waardevolle glimlach van de cliënt(en)
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus en energiek team!
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 40 maximaal € 2.971,05 bruto per maand op basis van 36 uur 
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je met betrekking tot tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram. Hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Laura Reichgelt, recruiter. Zij is te bereiken via mailadres: vacature@carintreggeland.nl 
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 26-05-2021
Reageer voor 20-06-2021
Ingangsdatum 01-08-2021
Nummer 68456

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland