Welzijnscoach
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij passie voor het creëren van een dag vol met glimlachende cliënten? 
 • Spreek jij de Turkse taal?
 • Heb jij een afgeronde opleiding agogisch werk? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team! 

Dagvoorziening Papatya is een Turkse dagopvang. Drie dagen in de week op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur kunnen cliënten hier terecht voor verschillende activiteiten zoals wandelen, breien, creatieve opdrachten en gymnastiekoefeningen. Papatya is de enige Turkse dagopvang in Hengelo.

We zoeken hier een nieuwe collega voor! Ben jij dit? Jij bruist van de ideeën voor geschikte activiteiten voor de ouderen! En je staat te popelen om deze te delen binnen het team.

Jij weet welke welzijnsactiviteiten aansluiten bij de behoefte en wensen van de cliënten. Op op individueel niveau als in de groep. En natuurlijk weet jij deze welzijnsactiviteiten optimaal te coördineren en af te stemmen met het zorgteam, vrijwilligers en het cliëntsysteem. Voorbeelden van de welzijnsactiviteiten zijn bijvoorbeeld een optreden of spelmiddag organiseren of leuke workshops zoals bloemschikken of schilderen.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde Opleiding activiteitenbegeleider (MBO Niveau 4) 
 • Je bent 4 uur per week beschikbaar
 • Je spreekt de Turkse taal
 • Je hebt ervaring met ouderen en kennis van de doelgroepen 
 • Je bruist van de vernieuwende ideeën, mogelijkheden en je staat te popelen om te beginnen! 
 • Je bent digitaal vaardig, je hebt ervaring met het uitwerken van ideeën, en plannen van activiteiten met behulp van de computer 
 • Je hebt humor en je hebt een energieke uitstraling 
 • Je bent communicatief zeer vaardig en natuurlijk ben je onwijs goed in het regelen van zaken  
 • Jij weet hoe je een glimlach weet te krijgen bij de cliënten 

Je vindt bij ons

 • De plek om je vernieuwende ideeën, je bruisende persoonlijkheid en positieve energie om te zetten naar een waardevolle glimlach van de client(en). 
 • Een jaarcontract met uiteraard kans op een vaste verlenging
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus en energiek team! 
 • Beloning volgens CAO VVT , FWG 40 maximaal € 3.159,64 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen. 
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Daarbij geven wij je ook graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!   

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Bekijk onze VISIE HIER.. 
Op Instagram posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.  

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Turkse Dagvoorziening Papatya
Postcode 7552 SN
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 4
Uren tot 4
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Agogisch hulpverlener
Begeleider niveau 4
Creatief Therapeut
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 110086

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland