Welzijnscoach Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij passie voor het tevreden stellen van PG cliënten?
 • Heb jij vernieuwende ideeën maar straal je ook veel rust uit?
 • Heb jij affiniteit met de PG?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Als welzijnscoach binnen ons verzorgingshuis Backenhagen in Hengelo sta je te popelen om de spil te zijn rondom het welzijn voor onze bewoners. Je ondersteunt, adviseert en coacht zorgteams, vrijwilligers en mantelzorgers om de activiteiten rondom welzijn op een zo optimaal mogelijke manier vorm te geven, zodat deze aansluiten bij de belevingswereld van de cliënt(en) en hun familie.

Binnen Backenhagen hebben we 6 kleinschalige woongroepen met PG bewoners, een verzorgingshuis en een aantal ELV kamers waar we het welzijn voor organiseren. 

Het is belangrijk dat je voor deze functie flexibel inzetbaar bent. Vaak werk je in de ochtenden of de middagen, veelal op doordeweekse dagen en waar nodig in de avond of weekend. De functie is bij ons in het huis nog vrij nieuw. Het is een combinatie tussen uitvoerende werkzaamheden; je houdt je bezig met organiseren en begeleiden van activiteiten. We zoeken een collega die boordevol met ideeën zit. Samen met jouw collega-coach zijn jullie de drijvende kracht en jullie kunnen met elkaar en van elkaar leren!
Het is een team volop in ontwikkeling. Wat betekent dat er altijd leuke en goede ideeën gedeeld worden, veel activiteiten worden geregeld en jullie als collega’s altijd voor elkaar klaar staan om de cliënten een fantastisch moment te laten beleven!

Jij bent iemand die rustig is in doen en laten, maar je bent wel proactief en besluitvaardig. Je bent communicatief vaardig en daadkrachtig. Jij bent iemand die zaken geregeld krijgt!

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde Opleiding activiteitenbegeleider (MBO Niveau 4), SPW niveau 4 of Social Work.
 • Je hebt ervaring met ouderen en kennis van de doelgroep PG cliënten
 • Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid af en toe eens buiten je vaste tijden te werken
 • Je bruist van de vernieuwende ideeën, mogelijkheden en je staat te popelen om te beginnen!
 • Je bent digitaal vaardig, je hebt ervaring met het uitwerken van ideeën, en plannen van activiteiten met behulp van de computer
 • Je hebt ervaring met het coachen en adviseren van zorgcollega’s, vrijwilligers en mantelzorgers
 • Je hebt humor en je hebt een energieke uitstraling
 • Je bent communicatief zeer vaardig en natuurlijk ben je onwijs goed in het regelen van zaken
 • Jij vindt het fijn om een zinvolle dag te kunnen bezorgen aan je cliënten

Wat vind je bij ons

 • De plek om je vernieuwende ideeën, je bruisende persoonlijkheid en positieve energie om te zetten naar een waardevolle glimlach van de cliënt(en)
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus en energiek team!
 • Een fijne baan waarbij je jouw uren op kantooruren maakt. Maar met een leuke activiteit ben je zeker bereid om eens een avond of in het weekend te werken.
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 40 maximaal € 2.971,05 bruto per maand op basis van 36 uur 
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je met betrekking tot tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram. Hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Backenhagen
Postcode 7557KE
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Yvonne Geerdink: 06-34344351
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 10-06-2021
Reageer voor 27-06-2021
Ingangsdatum 01-08-2021
Nummer 68928

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland